Amics de la Unesco envia a Romania el material escolar i la roba que ha recollit durant els darrers mesos


  • Comparteix:

Demà dissabte sortirà cap a la ciutat romanesa de Roman tot el material que l'associació Amics de la Unesco de Sant Cugat ha recollit durant aquest any. En total s'enviarà un contenidor ple de roba d'abric i material escolar pels nens més desafavorits de Romania.

Actualment, Amics de la Unesco apadrina 54 nens romanesos, i des de fa anys ha col·laborat amb aquest poble amb diferents campanyes de solidaritat. La presidenta de l'Associació, Montserrat Rumbau, ha fet una valoració molt positiva de la col·laboració dels santcugatencs en aquesta iniciativa, i ha explicat que el comboi sortirà aquest dissabte:

Montserrat Rumbau

El material és sobretot roba d'hivern i material escolar


Rumbau ha subratllat les dificultats que pateix aquest poble romanès, especialment durant l'hivern, i els problemes que afronten moltes famílies per escolaritzar els seus fills o trobar feina.

Montserrat Rumbau

El material el rebran famílies molt humils


L'associació Amics de la Unesco començarà a l'octubre una campanya perquè les entitats santcugatenques apadrinin un romanès, i també farà un viatge a l'estiu per ajudar aquestes famílies necessitades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.