Delphi, TVE, el Capio HGC i EsadeCreapolis, candidats econòmics als Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

La cultura i el medi ambient tenen una forta presència als Premis Ciutat de Sant Cugat (27/feb/10)

L'esport local, finalista als Premis Ciutat de Sant Cugat de la mà d'Albert Meca, Anna Cohí i l'Olímpyc Floresta (27/feb/10)

Les entitats protagonitzen de nou les candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat (27/feb/10)

Tot a punt per a la 5a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat (26/feb/10)

Cugat.cat retransmet en directe els Premis Ciutat de Sant Cugat (26/feb/10)


  • Comparteix:

El Capio HGC, EsadeCreapolis, Delphi i TVE són candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat

El Capio HGC, EsadeCreapolis, Delphi i TVE són candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat

L'economia es fa un lloc entre els finalistes als Premis Ciutat de Sant Cugat amb les candidatures de Delphi, Televisió Espanyola (TVE) a Catalunya, EsadeCreapolis i el Capio Hospital General de Catalunya (HGC). Les seus santcugatenques de Delphi i TVE han celebrat durant el 2009 el seu 50è aniversari, mentre que el Capio HGC suma 25 anys instal·lat a la ciutat. EsadeCreapolis ha bufat l'espelma del seu primer any de vida a Sant Cugat.

La celebració dels 50 anys del centre de producció de TVE a Catalunya ha rebut el reconeixement d'una candidatura als Premis Ciutat de Sant Cugat. La directora de continguts del centre de la nostra ciutat, Anna Cler, creu que el fet de ser finalistes respon a mig segle de difusió de televisió en català.

Anna Cler

Hem fet una tasca de publicitar els 50 anys de televisió en català. Sempre hem tingut bona relació amb la ciutat.


Una altra empresa de la nostra ciutat que ha celebrat mig segle és la planta de Delphi. Per aquesta fita i pel caràcter innovador de la companyia al llarg d'aquest anys, la comissió de propostes dels premis l'ha seleccionat com un dels finalistes.

El cap de Recursos Humans de la seu santcugatenca, Rogelio Oficialdegui, ha dit que el premi és un reconeixement a la tasca de moltes persones.

Rogelio Oficialdegui

Hem rebut la notícia amb sorpresa, perquè no ens l'esperàvem. Ens ho prenem com un reconeixement a la tasca feta per moltes persones.


També podria obtenir un guardó el Capio HGC, que al 2009 ha commemorat 25 anys oferint serveis i assistència mèdica a la ciutadania. El director del centre, Xavier Mate, s'ha mostrat orgullós de ser finalista als Premis Ciutat de Sant Cugat.

Xavier Mate

Estem molt contents i orgullosos. Això pot reafirmar la tasca dels últims anys d'acostar-nos a la ciutadania.


El centre de negocis EsadeCreapolis està nominat per la seva implantació a la ciutat ara fa un any. La candidatura reconeix també el laboratori d'empreses del nou campus d'innovació, un espai on companyies i universitat comparteixen coneixement, projectes i innovació tecnològica. El director general d'EsadeCreapolis, Carlos Losada, explicava l'aposta del Campus en el moment de la seva instal·lació a la ciutat.

Carlos Losada

És una aposta forta per una formació acadèmica i una investigació universitària molt vinculada amb els sectors clau de l'economia catalana.


Cugat tv, la televisió on line de la ciutat, permetrà reviure en diferit tota la cerimònia de lliurament dels premis a través d'un nou canal monogràfic. A més, Cugat diari oferirà informació actualitzada sobre els premis i les reaccions dels guanyadors, i Cugat ràdio (91.5 FM) actualitzarà dades amb connexions als butlletins horaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.