Jordi Joly inaugura avui un cicle de conferències dels Amics de la Unesco sobre periodisme


  • Comparteix:

L'ANC acollirà les conferències

L'ANC acollirà les conferències

Els Amics de la Unesco donen avui el tret de sortida a un cicle de conferències sobre el naixement de les notícies i el seu processament per part dels mitjans de comunicació. El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, serà l'encarregat d'inaugurar la iniciativa, que portarà al llarg del mes les ponències dels professionals de la comunicació Salvador Sala, Vicenç Villatoro i Víctor Alexandre.

Jordi Joly començarà el cicle, que es desenvoluparà al llarg del mes de març, amb la conferència 'Una altra manera de fer política. Els valors de la responsabilitat, l'ètica i la transparència'. La xerrada servirà de primera pedra per aclarir quin paper juguen els valors personals i empresarials a l'hora de tractar la informació.

El dimecres 10 de març, el llicenciat en Periodisme i excorresponsal de TV3 a Washington, Salvador Sala, serà l'encarregat d'exposar el paper dels corresponsals en el tractament de les notícies amb la conferència 'L'autonomia dels corresponsals: notícia i opinió'.

El president dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, Rafael Recolons, ha explicat els motius que han motivat l'entitat a organitzar un cicle centrat en el periodisme.

Rafael Recolons

Nosaltres creiem que és necessari parlar de transperència en les notícies. Tenim aquesta preocupació i fem aquest cicle referent a la trasperència i objectivitat de les notícies.


La tercera ponència, el 17 de març, anirà a càrrec de l'exdirector del diari Avui i de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, Vicenç Villatoro, que presentarà 'La informació a la premsa, la ràdio i la TV'. Finalment, el 24 de març, el santcugatenc Victor Alexandre posarà el punt final al cicle de conferències amb la xerrada 'La manipulació de la notícia i l'opinió'.

Les ponències, que es faran a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) a les set de la tarda, tenen l'entrada lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.