Els supermercat Eroski de Sant Cugat inicia una campanya informativa sobre alimentació saludable


  • Comparteix:

El supermercat Eroski de Sant Cugat és un dels 250 centres del grup basc que ha engegat la campanya d'informació al consumidor 'Idea Sana'. L'objectiu d'aquesta iniciativa és informar els ciutadans sobre els hàbits de consum saludable que permeten millorar la qualitat de vida.

Saber quin tipus de minerals de l'aigua ens poden ajudar més segons la nostra edat o malalties, com utilitzar correctament les cremes foto-protectores o quins productes de l'esmorzar ens permetran començar millor el dia són alguns dels exemples que podem trobar a la campanya Idea Sana. L'objectiu d'aquesta iniciativa, pionera a l'estat, és que el consumidor pugui triar els productes sabent què és el que més li convé, tal com explica el gerent del centre de Sant Cugat, Joan Quiles:

Joan Quiles

Eroski intenta informar el consumidor i fomentar el consum alimentari saludable


Per difondre aquests hàbits saludables, el grup Eroski edita una revista on es tracten en profunditat dos temes cada mes. Als diferents supermercats, també s'instal·la un stand informatiu i als prestatges es destaquen els productes que recomana el grup. A més, mensualment s'organitzen unes "escoles pràctiques" on s'expliquen els criteris a tenir en compte a l'hora de triar un producte. Ana Jiménez, coordinadora d'aquestes sessions, assegura que la primera classe ha tingut una acceptació excel·lent:

Ana Jiménez

Intenem donar eines per fer una alimentació responsable


Els temes que es tracten a l'escola sempre combinen informació sobre el consum i altres aspectes que milloren la qualitat de vida, com la pràctica de l'esport o la gestió del temps. L'únic requisit que demana Eroski per rebre tota aquesta informació és fer-se membre de la seva Fundació, i de moment més de 200 persones ja s'han apuntat a aquest programa Idea Sana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.