La Biblioteca del Mil·lenari amplia horaris i obrirà els dissabtes a la tarda


  • Comparteix:

Exterior de la Biblioteca del Mil·lenari

Exterior de la Biblioteca del Mil·lenari

La Biblioteca del Mil·lenari estarà oberta els dissabtes de 10 del matí a set de la tarda sense interrupcions a partir d'aquest dissabte. Tot i que el Casal de Joves TorreBlanca i la Casa de Cultura ja estaven oberts en aquest horari, l'equip de govern ha decidit ampliar l'horari de la biblioteca per facilitar més zones d'estudi i donar resposta a una demanda reiterada al municipi.

Fins a finals de juliol, la Biblioteca del Mil·lenari deixarà de tancar a les dues del migdia els dissabte i ampliarà l'horari fins a les set de la tarda en període de proves. L'ampliació d'horari suposa un augment de cinc hores setmanals, de 45 a 50, en els serveis de la biblioteca. Un cop superat aquest període de proves, l'equip de govern avaluarà els resultats per decidir si el nou horari s'ha de mantenir o modificar. A banda de l'ampliació horària, hi haurà dos auxiliars més que també reforçaran la plantilla durant la setmana, amb l'objectiu de millorar l'atenció als usuaris del servei.

Durant la presentació dels nous horaris, que s'ha fet aquest dimarts, l'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat quins són els objectius de la mesura.

Lluís Recoder

Ampliem el servei físicament, amb més personal, i també l'horari de la biblioteca.


Recoder ha afegit que hi ha diversos projectes per millorar el servei d'aquest equipament i que 'l'ampliació horària respon a una demanda feta de fa temps'. L'alcalde ha destacat que la biblioteca de Mira-sol ja està en la fase final i que a finals del 2010, quan s'inauguri, 'la situació canviarà radicalment ja que es doblarà la disponibilitat del Servei Bibliotecari de Sant Cugat'.

D'altra banda, El Pla Municipal de Servei Bibliotecari preveu ampliar la Biblioteca del Mil·lenari per convertir-la en la Biblioteca Central Urbana, que passarà a anomenar-se Gabriel Ferrater. Ara s'està estudiant quina seria la millor manera de poder fer aquesta ampliació amb el mínim impacte públic: traslladant-la temporalment a un altre edifici, ubicar-la en pavellons provisionals o bé fent l'obra d'ampliació per parts i no tancar la biblioteca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.