La Clínica Universitària d'Odontologia de la UIC compleix 10 anys a Sant Cugat


  • Comparteix:

La CUO està ubicada al Capio Hospital General de Catalunya

La CUO està ubicada al Capio Hospital General de Catalunya

La Clínica Universitària d'Odontologia (CUO), situada al Capio Hospital General de Catalunya (HGC), celebra avui el seu 10è aniversari amb la satisfacció d'haver complert els objectius inicials, segons els seus responsables. El centre universitari, que pertany a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), ha organitzat una celebració íntima i dedicada als antics i actuals alumnes, al professorat i al personal administratiu i de serveis.

La clínica universitària, que es va crear l'any 2000 amb l'objectiu d'oferir una formació integral a l'alumnat, va ser la primera clínica universitària del Vallès. Els estudiants de la CUO combinen els estudis teòrics amb les pràctiques a la clínica, una etapa que els docents del centre consideren 'essencial' perquè el futur dentista aprengui l'ofici.

El degà de la facultat d'Odontologia, Miquel Cortada, ha dit a Cugat.cat que estan molt satisfets amb l'èxit de la clínica i dels seus alumnes.

Miquel Cortada

El balanç és molt positiu. Mirar enrere ens omple de goig. Fabriquem i especialitzem dentistes i veiem el nivell que tenen al mercat.



Cortada també ha explicat que els objectius més propers del centre són desenvolupar una ensenyança en xarxa i aprofundir en la recerca i la investigació de l'odontologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.