Un dels dos ferits en l'accident d'autobús de la rambla del Celler continua greu


  • Comparteix:

L'autobús i una de les ambulàncies al nexe que uneix la rambla del Celler i el carrer Puig i Cadafalch

L'autobús i una de les ambulàncies al nexe que uneix la rambla del Celler i el carrer Puig i Cadafalch

Un autobús interurbà ha atropellat aquest dimarts a la tarda dues persones de mitjana edat, veïns de Sant Cugat, en el pas de vianants situat al nexe entre la rambla del Celler i el carrer Puig i Cadafalch. Quatre ambulàncies i diverses dotacions de la Policia Local s'han desplaçat a la zona per atendre els dos ferits, que han estat traslladats a dos centres hospitalaris en estat greu. La dona evoluciona favorablement, mentre que l'home es manté en estat greu i inconscient, segons han apuntat fonts municipals. Els serveis mèdics també s'han endut el conductor de l'autobús en estat de xoc.

L'alcalde, Lluís Recoder, la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, el regidor de Seguetat Ciutadana, Xavier Martorell, i l'inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, s'han desplaçat al lloc dels fets.

Les autoritats i el cos policial no han volgut donar detalls dels fets ja que han explicat a Cugat.cat que s'ha obert una investigació policial per esbrinar les causes de l'atropellament. Un cop han marxat les ambulàncies, diversos agents de la Policia Local han estudiat detingudament el lloc de l'accident per recollir dades per la investigació.

El tros de via urbana que uneix la rambla del Celler i el carrer Puig i Cadafalch ha quedat tallat durant més de tres hores a causa dels fets. L'autobús era de la línia interurbana que uneix Barcelona amb Sant Cugat i està operat per Sarbus.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La primera ambulancia que llegó no era medicalizada. Los heridos fueron atendidos en plena calle por dos médicos que pasaban por allí el ese momento. Una doctora especialista en anestesia del hospital de Tarrasa llamada Patricia Guilabert Sanz y un médico intensivista del hospital Valle Hebrón. Los heridos tuvieron la inmensa suerte de encontrarse con dos auténticos especialistas en reanimación lo que sin lugar a dudas le salvó la vida al paciente que estaba en coma. Posteriormente llego una ambulacia medicalizada del Hospital de Tarrasa que se hizo cargo del traslado. El Alcalde acudió a darle las gracias al los doctores que de manera altruista actuaron salvandole la vida al pricipal herido.

espectador. Enviat el 3/mar/10


Com a conductor i peató d'aquesta ciutat, una reflexió que faig és que accidents com aquest es podrien evitar si es limités l'estacionament de vehicles a, com a mínim, 10 metres dels pas de vianants i cruïlles a tota la ciutat, amb l'objectiu de no limitar la visibilitat, sobretot en ciutats com la nostra que no disposen de semàfors.

un vei. Enviat el 3/mar/10


Primer, transmetre el meu soport a les famílies dels ferits i als accidentats. Seguidament, demanar accions per part del consistori, per tal de posar-hi tots els mitjans possibles per evitar situacions com aquestes. No és la primera vegada que ens trobem en una situació tant extranya. També al Monestir, vàrem tenir un aconteixement dolorós i també amb un autobús. Ara toca la reflexió "NO AUTOBUSOS PER LA PLAÇA DE L'ESTACIÓ". Una zona vianantizada amb un pas de més de 6.000.000 de vianans anuals, amb pas constant i on cada deu minuts passa un autobús. Autobús que podría passar perfectament pel túnel i evitar així perills innecessaris, a més de facilitar un espai de trobada pels veïns.

Veïna del Centre-Estació. Enviat el 3/mar/10


Aquesta cruïlla és molt perillosa per als vianants i no és estrany el que ha passat i també és molt perillosa la que hi ha molt a prop (av. Torreblanca amb el c. Puig i Cadafalch). Si mai no ha passat res allà és per miracle. Crec que l'Ajuntament hi hauria de fer alguna cosa.

Una vaïna. Enviat el 3/mar/10


No estic d\'acord amb l\'afirmació de la veïna del Centre Estació. Jo també visc a aquest barri i de moment no he vist cap problema per aquest motiu. La distància entre les parades d\'autobús i l\'estació de tren ha de ser petita per fomentar la intermodalitat. Si fem passar el bus pel túnel la parada ha de ser molt més lluny i l\'atractiu del viatge en transport públic disminueix. Si volem disminuïr accidents hem de mirar en les estadístiques qui els provoca habitualment (el cotxe) i actuar en conseqüència

Martí. Enviat el 3/mar/10


conozco bien la problematica de los autobuses y se que esto era evitable si se deja de someter presion a los conductores para cumplir horarios, no solo de la empresa y ayuntamiento, tambien por parte de usuarios. a esto le tenemos que añadir que los conductores tambien se someten a una propia presion para rascar al itinerario unos minutos para poder ir al servicio y otras necesidades, cosa que seria innecesaria si se tomara consciencia en poner W.C en los trayectos y hacer los horarios mas olgados para lo mismo. esto es posible si se ponen mas autobuses y se crean mas frecuencias.

seneca. Enviat el 3/mar/10


Mi apoyo al conductor esperando que los heridos se recuperen pronto.Por otra parte decir que por esas calles los coches aparcan como quieren sin que nadie haga nada,esos coches tapan visibilidad al conductor en los pasos cebra y añadir que el vehiculo que conducen tiene unas dimensiones importantes en anchura y longitud,sin olvidar que son calles estrechas difíciles de circular.

pilar. Enviat el 4/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.