Investiguen les causes de l'accident d'autobús que va provocar dos ferits greus a la rambla del Celler


Temes relacionats

Un dels dos ferits en l'accident d'autobús de la rambla del Celler continua greu ( 3/mar/10)


  • Comparteix:

Equips mèdics assistint les víctimes de l'accident

Equips mèdics assistint les víctimes de l'accident

La justícia ha obert diligències per aclarir les causes de l'accident d'autobús que aquest dimarts va provocar dos ferits greus al pas de vianants situat entre la rambla del Celler i el carrer de Puig i Cadafalch. De les dues víctimes, de mitjana edat i residents a Sant Cugat, la dona evoluciona favorablement, mentre que aquest dimecres l'home encara estava inconscient i en estat greu, segons han apuntat fonts municipals.

L'atropellament es va produir dimarts a la tarda al nexe que uneix la rambla del Celler amb el carrer de Puig i Cadafalch, un revolt on hi ha un pas de vianants. Les dues víctimes de l'accident creuaven per aquest punt en el moment de l'accident. La Policia Local investiga a hores d'ara les causes de l'atropellament.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre ambulàncies i diverses dotacions de la Policia Local. També les autoritats municipals, encapçalades per l'alcalde, Lluís Recoder, la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, i l'inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré.

Agents de la Policia Local van examinar detingudament el lloc de l'accident per recollir dades per a la investigació. Ara s'han obert diligències judicials per aclarir els fets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.