Paco Cruces assumeix la presidència del CMSC disposat a potenciar la relació entre seccions


Temes relacionats

El primer candidat a la presidència del CMSC, Paco Cruces, aposta pel continuisme (15/feb/10)

Francesc Duch no repetirà com a president del CMSC (27/des/09)


  • Comparteix:

Paco Cruces pren possessió del càrrec de nou president del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) amb la intenció de potenciar les seccions de l'entitat i la seva transversalitat. El nou gestor del club també es marca com a objectiu activar la integració de les persones amb discapacitat i els projectes dirigits als joves. Cruces i la nova junta directiva, que ocuparan la direcció del club els propers sis anys, han signat l'acceptació del càrrec aquest dijous a la seu de l'organització.

La nova junta continuïsta, presidida per Paco Cruces, és l'única candidatura presentada i compta amb un 80% dels membres que ja formaven part de la junta anterior de Francesc Duch. En aquest sentit, volen mantenir les tasques que ja es feien bé i potenciar-ne de noves.

El nou president, Paco Cruces, ha destacat un dels principals objectius de la nova gestió. Són declaracions a Cugat.cat.

Paco Cruces

Aquí al club hi ha 11 seccions i volem potenciar la transversalitat entre elles i que totes s'integrin dins la filososfia del club.




Una altra de les propostes de la nova junta és afavorir la integració de les persones amb discapacitat a les activitats del club.

Paco Cruces

Volem integrar tota mena de persones, també les que tenen certes discapacitats, a totes les activitats del club.




La nova junta directiva està formada per Paco Cruces a la presidència; Alfredo Arechavala i Oswaldo Romero a les vicepresidències; Carme Rivera com a secretària de la junta; i Silvano Bendinelli com a Tresorer. Ferran Muray encapçala la secció de muntanya; Jaume Pujol, la d'atletisme; i Modest Guimet, la de gimnàstica rítmica. Els altres tres vocals són Lídia Claus, vocal de voluntariat; Nil Roda, de joventut; i Pau Sánchez, d'integració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.