En estat crític l'home de 53 anys atropellat per un autobús a la rambla del Celler


  • Comparteix:

L'atropellament es va produir a la Rambla del Celler, a tocar del carrer Puig i Cadalfch

L'atropellament es va produir a la Rambla del Celler, a tocar del carrer Puig i Cadalfch

El santcugatenc Manuel Silvestre Catalán, de 53 anys, continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital de la Vall d'Hebron en estat crític, després de ser atropellat dimarts a la tarda per un autobús al pas de vianants situat entre la rambla del Celler i el carrer de Puig i Cadafalch. Fonts del centre hospitalari han explicat a Cugat.cat que l'home ha estat operat aquest dijous a la tarda, quan estava estable, tot i que des d'aquest matí el seu estat ha empitjorat.

Manuel Silvestre Catalán, de 53 anys, resideix a Sant Cugat i és interventor de l'Ajuntament de Polinyà.

La justícia ha obert diligències per aclarir les causes de l'accident d'autobús. L'atropellament es va produir dimarts a la tarda al nexe que uneix la rambla del Celler amb el carrer de Puig i Cadafalch, un revolt on hi ha un pas de vianants. L'home atropellat i la seva parella que també va ser atropellada creuaven per aquest punt en el moment de l'accident.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre ambulàncies i diverses dotacions de la Policia Local. També les autoritats municipals, encapçalades per l'alcalde, Lluís Recoder, la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, i l'inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré.

Agents de la Policia Local van examinar detingudament el lloc de l'accident per recollir dades per a la investigació. Ara s'han obert diligències judicials per aclarir els fets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.