El Dia de la Dona a Valldoreix reclama la igualtat laboral


  • Comparteix:

Valldoreix demana que la dona s'integri al món laboral sense discriminacions salarials, tot i l'actual situació de crisi econòmica. El territori ha fet aquesta reivindicació durant la celebració del Dia Internacional de la Dona. Diversos espectacles de teatre, lectures de textos i una degustació menjar multicultural han servit per homenatjar la figura de la dona. Un centenar de persones han participat aquest divendres a la celebració del Dia de la Dona a Valldoreix.

La lectura de cartes de l'obra literària 'Correspondència sui generis' de la valldoreixenca Mariona Masferrer han donat el tret de sortida a les activitats organitzades a Valldoreix per commemorar el Dia de la Dona. Tot seguit, el grup de Teatre Espiral ha llegit, amb la col·laboració dels homes del públic, frases escrites per personatges mediàtics.

El vocal de Medi Ambient de l'EMD, Pablo Alonso, ha estat l'encarregat de llegir el manifest del Dia de la Dona. En el discurs, Alonso ha recordat les dificultats que pateix el gènere femení per incorporar-se al món laboral.

Pablo Alonso

Avui en un contetx de crisi econòmica és molt important reivindicar la igualtat dels homes i les dones. I que es puguin incorporar al món laboral sense problemes.


L'actriu Beatriz Insa ha aportat el seu granet de sorra a la celebració amb la representació de l'obra 'La dona sola'. Un espectacle que ha representat amb un to còmic l'empresonament que pateix una dona per la seva educació, el seu marit i els seus electrodomèstics.

Els actes s'han acabat amb un tast multicultural fet per alguns dels assistents. La celebració, que ha tingut lloc a la Nau de Cultura de Valldoreix, ha comptat amb l'assistència d'un centenar de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.