El Grupo de Mujeres Inmigrantes porta a debat el seu paper a la societat, sacsejat per la crisi


  • Comparteix:

Grup de debat 'Tertulia, risas y sabor'

Grup de debat 'Tertulia, risas y sabor'

Recordar el paper de les dones immigrants a Sant Cugat i integrar les joves adolescents a la vida de la ciutat. Aquests han estat els principals objectius de la xerrada 'Tertulia, risas y sabor' a càrrec del Grupo de Mujeres Inmigrantes de Sant Cugat. El grup de debat, centrat en detectar les necessitats i problemàtiques a les quals s'enfronta aquest col·lectiu, ha comptat amb un toc lúdic i s'ha obert a tota la ciutadania aquest dissabte al Club Muntanyenc.

El grup de debat ha comptat amb la presència de la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, que ha recordat la importància de celebrar jornades com aquesta pel col·lectiu immigrant.

Susanna Pellicer

El fet de poder trobar-nos una estona per parlar de les necessitats i problemàtiques de les dones immigrants és molt important.


Per la seva banda, la coordinadora del Grupo de Mujeres Inmigrantes de Sant Cugat, Helga Flamtersmesky, ha volgut recordar els principals objectius d'aquesta xerrada, emmarcada dins la celebració del Dia Internacional de la Dona.


Helga Flamtersmesky

Per a nosaltres és necessari recordar la nostra condició de dones a la ciutat i també integrar les adolescents.



Els assistents han pogut gaudir d'un àpat variat, gràcies a l'elaboració de plats de diferents nacionalitats. La jornada també ha comptat amb dinàmiques de distensió que han posat un toc lúdic i festiu a aquesta jornada que ha aplegat una trentena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.