Mode de Preview Global amb data de : on

Habilitat el PAV 1 perquè les persones que no poden arribar a casa no passin la nit al ras


Temes relacionats

Tots els centres escolars de la ciutat romandran tancats demà per la nevada ( 8/mar/10)


  • Comparteix:

La plaça de Sant Pere llueix de blanc

La plaça de Sant Pere llueix de blanc

L'Ajuntament ha habilitat el PAV1 de la rambla del Celler, que té calefacció, per a aquelles persones que no puguin arribar a casa seva, estigui dins o fora el municipi. Autobusos de l'Ajuntament i de l'EMD de Valldoreix han traslladat les persones que hi havia a les andanes de les estacions dels Ferrocarrils (FGC) del territori i dels districtes fins a la seu consistorial a causa de la interrupció del servei de trens. Molts dels afectats que s'han apropat fins el consistori han rebut un entrepà i s'han dirigit a l'estació dels FGC, que ha habilitat un servei d'autobusos fins a Sarrià. Tots els CAP de la ciutat estan tancats, menys el del carrer la Mina, que té obert el servei d'urgències. El Capio Hospital General de Catalunya (HGC) ha recomanat als seus treballadors, unes 250 persones, que es quedin a dormir al centre, així com als familiars dels pacients ingressats.

L'Ajuntament recomana no sortir de casa si no és imprescindible i manté activada la fase d'alerta del Pla de Protecció Civil Municipal. Les cotes altes, sobretot les Planes i la Floresta, són les més afectades. Un veí ha informat a Cugat.cat que un pi ha caigut sobre una marquesina d'autobús a la plaça Josep Playà de la Floresta i ha afectat diverses línies elèctriques.

L'Ajuntament disposa de contenidors amb sal a la via pública per aquells veïns que vulguin fer-ne ús a l'accés dels habitatges. Aquests contenidors estan situats a les Planes (plaça de la Creu d'en Blau, camí de Can Flo; camí de Can Flo cruïlla Pere Planes; carrer Molí amb passeig del Desert; carrer Sant Ignasi de Loiola amb carrer Maria Antònia), La Floresta (plaça del Centre; plaça Josep Playà; Pont del Diari; plaça Doctor Villar; plaça Rubies; Can Margarit cruïlla Can Pagan; plaça dels Porters) i a Can Cortés (plaça del Transaval amb avinguda Can Cortés; avinguda Can Cortès cruïlla carrer Abat Odó; camí Can Cases davant restaurant 'Can Cases').

El dispositiu municipal, dirigit per l'alcalde accidental, Joan Recasens, s'ha activat a dos quarts de set del matí d'aquest dilluns i continua actiu. Efectius de la Brigada Municipal, set patrulles de la Policia Local, sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions de l'ADF i una dotació de Protecció Civil treballen als carrers del municipi per pal·liar els efectes de la nevada. Algunes zones de la ciutat continuen sense llum, com l'àrea de Can Trabal i alguns punts del carrer Lluís Companys. Els serveis socials de l'Ajuntament també estan fent un seguiment a persones grans del municipi per mantenir-les informades i atendre possibles emergències.



  • Comparteix:

COMENTARIS

a les 11,50 del mati per la carretera de vallvidrera sector les planes el cotxes circulen en normalitat

les planes. Enviat el 8/mar/10


ENHORABONA Cugat.cat per la feina que esteu fent! Informació actualitzada al moment enservei a la ciutadania. En definitiva, un servei públic ajudant a la població. Endavant i no feu cas de les crítiques anònimes - l'anonimat és l'empara de qui no té raó - que es llencen des d'Internet.

Lluïsa. Enviat el 8/mar/10


He parlat amb un conegut que està al tren i no és veritat que els acompanyin!. Estan deijats de la mà de deu i no saben que fer!. A veure si algú amb influència pot contactar amb ferrocarrils o protecció civil perquè faci quelcom.

Joan. Enviat el 8/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.