Tots els centres escolars de la ciutat romandran tancats demà per la nevada


Temes relacionats

FGC habilita algun autobús entre Sant Cugat i Sarrià per buidar les estacions ( 8/mar/10)

Habilitat el PAV 1 perquè les persones que no poden arribar a casa no passin la nit al ras ( 8/mar/10)


  • Comparteix:

Escola Joan Maragall aquest dilluns

Escola Joan Maragall aquest dilluns

Tots els centres escolars de la ciutat romandran tancats dimarts pels efectes de la nevada i seguint la recomanació de l'Ajuntament de no obrir les portes per evitar complicacions del temporal. El fred d'aquesta nit pot afavorir l'aparició de plaques de gel a les carreteres, fet que afectarà els accessos als centres escolars. El Consell Comarcal del Vallès Occidental també ha suspès el servei escolar a la ciutat. Una trentena de persones que s'havien quedat atrapades al CEIP la Floresta ja han pogut sortir del centre i un dispositiu municipal ha acompanyat els nens del districte fins a casa i els de la resta de la ciutat a l'Ajuntament. El Ferran i Clua ja està completament desallotjat després que una màquina retroexcavadora hagi permès als cotxes que hi quedaven abandonar el centre.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha explicat l'última hora de l'afectació de la nevada als centres a Cugat.cat.

Carmela Fortuny

De moment la recomanació és que tanquin perquè ja és evident que els accessos seran complicats.



La directora del Ferran i Clua, Clara Caso, ha explicat a Cugat.cat que demà dimarts no obriran les seves portes.

Clara Caso

Tots portaven cadenes, menys un. La policia ha portar alguns nens. Demà no obrirem.



La directora del Pureza de María, Isabel Padilla, explicava aquest dilluns matí perquè han decidit suspendre les classes, tot i que el centre s'ha mantingut obert.

Isabel Padilla

Han vingut pocs alumnes i hi havia professors que no podien sortir de casa.


Les escoles de la Floresta, Turó de Can Mates, Pureza de María, Àgora, El Pinar, l'IES Leonardo da Vinci i les escoles bressol de Valldoreix i la Mimosa també han suspès les classes dilluns.

D'altra banda, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) s'ha evacuat per precaució i també ha suspès les classes dimarts.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Però les escoles no han de confinar als crios, en contra de convidar a les famílies a anar a recollir als infants ?

xandri. Enviat el 8/mar/10


Esto de que hay quien no ha podido salir de casa me parece un "escaqueo" por parte de algun profe.Para ir a esquiar todos somos buenos,pero para trabajar . . . . .

Alvaro. Enviat el 8/mar/10


Yo he llegado a las 8,30h al Pureza de María y estaba nevando pero se podía llegar con riesgo del 0% al Colegio. Para mi sorpresa me indicaron que no había clases. Me pareció una decisión ligera y precipitada. Creo que antes de tomar una decisión así, se debe valorar aspectos más importantes que no la simple comodidad o dificultad de algún profesor para llegar a la escuela.

david. Enviat el 8/mar/10


Al Ceip l'Olivera aquesta tarda he trucat cap a les 16:00 i manteníen la sortida a les 16:45. Però a aquesta hora el mossos no deixeven circular i el meu marit ha hagut de anar a peu! A aquesta escola és difícil accedir sense cotxe, no ho podíen preveure?

anonim. Enviat el 8/mar/10


Confinar? I què en fan? Com es poden atendre correctament durant unes hores indeterminades més de quatre centenars de nens sense les condicions adequades? A càrrec de qui es queden?El confinament so ser en casos d'alarmes químiques o coses per l'estil! Les recomanacions de protecció civil indiquen quedar-se a casa o fer-hi retornar els nens el més aviat possible peer tal de minimitzar els riscos en els trasllats.

rateta. Enviat el 8/mar/10


mañana hay clase en el IES Angeleta Ferrer i Sensat ?. Si puede ser me contestais gracias.

Alejandro. Enviat el 8/mar/10


L'escola d'art i disseny de sant cugat també estarà tancada demà?

Anna. Enviat el 8/mar/10


dema hi ha cole a l\'angeleta ferrer? , costa mol arribari, i nose si es mol risc anari.. siusplau podrieu contesta? gracies.

anonim. Enviat el 8/mar/10


Xandri: Confinar els nens?????????? no convidar a les families a recollir els nens?????????????????????? però tu vols estar amb els teu fill/a, o que es quedi sol a l\'escola? segur que no ets un pare/mare... o ens estem tornant bojos.

xandri2. Enviat el 8/mar/10


Soc mestra i avui he marxat de l'escola a les 8 de la tarda perquè evidentment estava fent la meva feina. Trobo que s'ha de tenir molta cara per parlar "d'escaqueo" en una situació d'emergència i amb molta gent dormint fora de casa pel temporal! ja n'hi ha prou!

profe. Enviat el 8/mar/10


dema no hi ha classe al pins.Al\'Angeleta no han dit res però jo he parlat amb uns quants pares i no portem als nens.

marcalb. Enviat el 8/mar/10


A la profe "ofendida" decirle que mi comentario lo he escrito a las 14 h,respondiendo a las declaraciones efectuadas a primera hora de la mañana,donde se decia que no podian salir casa ????????.El que se pica: ajos come.

Alvaro. Enviat el 9/mar/10


Como madre del Colegio Pureza de María, decir, que antes de llevar a mis hijos al colegio, sopesé la imposibilidad de recogerlos más tarde, si seguía nevando de esa manera. Fue un acierto por parte del colegio y de muchísimos padres, que se coordinaron de forma previa, el suspender las clases, si bien el colegio permanecía abierto. Sólo un dato: a las 12:00 horas aproximadamente del día de ayer, sólo había unos 15 alumnos en el colegio, de los más de 1.000 alumnos.

Lola . Enviat el 9/mar/10


Jo vaig portar als meus fills a l' escola Pins del Valles, tant de bó no els hagues portat, la recollida a les 16:45 va estar bastant dificil, i l' acces en cotxe a l' escola impossible.M' hagues semblat encertat que haguessin tancat l' escola, aixo si, segur que molts pares s' haurien enfadat devan aquesta decisió.

mare. Enviat el 9/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.