Recomanacions per pal·liar els efectes de la nevada


  • Comparteix:

Es recomana evitar el vehicle privat si no és imprescindible

Es recomana evitar el vehicle privat si no és imprescindible

Escoltar la ràdio, utilitzar la calefacció correctament, deixar les línies de telèfon lliures i evitar sortir al carrer són algunes de les recomanacions que fan els serveis d'emergència per la intensa nevada que cau a Sant Cugat. Si s'ha de sortir de casa, cal protegir-se bé del vent i el fred i evitar agafar el vehicle. El principal consell és no sortir de casa i estar molt atents a la informació meteorològica.

Els serveis d'emergència avisen que s'ha d'anar molt en compte amb les canonades d'aigua i és per això que recomanan mantenir un rajolí constant a les aixetes per evitar que es congelin.

S'ha d'evitar que la gent gran surti al carrer pequè la visibilitat es redueix molt. Els responsables de Protecció Civil recomanen, a més, abrigar-se bé amb peces de roba lleugeres i càlides, l'una sobre l'altra. També cal protegir-se la cara i el cap, i evitar que l'aire fred entri directament als pulmons.

Si s'ha d'agafar el vehicle cal equipar-lo correctament amb cadenes i el dipòsit ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.