La Farga aborda l'organització de la societat a les 25es Jornades Culturals


  • Comparteix:

Els alumnes de la Farga han estat els destinataris de les xerrades

Els alumnes de la Farga han estat els destinataris de les xerrades

El col·legi la Farga ha celebrat la 25a edició de les Jornades Culturals, que s'ha centrat en el món de les llibertats i la justícia. Els alumnes d'ESO i batxillerat del centre han escoltat advocats, magistrats, notaris, procuradors, diputats i mossos d'esquadra, entre altres, que els han explicat com i de quina manera està organitzada la societat en termes socials, polítics i judicials. Les jornades, que van tenir lloc la setmana passada, han comptat amb conferències, tallers, pel·lícules i dos concerts que han obert i tancat el cicle.

Les jornades de la Farga han aplegat gairebé una trentena de professionals que han explicat als alumnes com es trien els representants del poble, com es fa una llei, els drets i els deures dels ciutadans, el racisme, les empreses, els judicis, la vocació de servei públic, els delictes i la seguretat pública.

Les jornades es van inaugurar amb el concert de l'Ensemble de Guitarres de Barcelona i s'ha clos amb l'exposició del concurs 'Tot esperant les muses', que ha constat de la lectura de les produccions literàries dels alumnes i d'una mostra de les seves habilitats musicals. Aquest acte s'ha dedicat a la memòria del professor de l'escola Víktor Martínez, mort fa uns dies als 41 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.