FGC habilita algun autobús entre Sant Cugat i Sarrià per buidar les estacions


  • Comparteix:

Les línies de FGC estan tallades des de les cinc de la tarda

Les línies de FGC estan tallades des de les cinc de la tarda

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha habilitat alguns autobusos per buidar les estacions saturades, que ha proporcionat els primers transports entre Sant Cugat i Sarrià, un tram on el servei de tren està suspès des de les cinc de la tarda. Aquest servei s'afegeix al de tren llançadora que FGC ja tenia en funcionament entre Sant Cugat i Sabadell i entre Sant Cugat i Terrassa. FGC preveu restablir el servei, suspès per la nevada, a primera hora d'aquest dimarts. La causa de l'avaria és la falta de tensió per la caiguda d'un arbre a la catenària. La línia R-7 de Renfe i el transport urbà del municipi també continuen suspesos.

La causa de la incidència de FGC, un tren amb passatgers continua atrapat en una zona a uns 150 metres de distància de l'estació de Les Planes. FGC ha explicat que ha procedit a evacuar els passatgers que ho han desitjat, uns 80, i els ha acompanyat a peu fins a l'estació de Les Planes. La resta, uns 200 passatgers, ha preferit quedar-se voluntariament a l'interior del tren esperant que es restableixi el servei.

La mobilitat és complicada en molts punts de la ciutat i la Rabassada i la carretera de Vallvidrera estan tallades. La circulació als túnels de Vallvidrera és lenta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.