Un gimnàs de Sant Cugat deixa nombrosos clients sense els serveis contractats


Temes relacionats

L'Oficina d'Atenció al Consumidor ofereix suport als afectats dels gimnàs Fitness Land ( 2/jun/03)


  • Comparteix:

L'Oficina de Defensa del Consumidor de l'Ajuntament ha rebut diverses denúncies de clients del gimnàs Fitness Land que havia de d'obrir un nou equipaments esportiu al carrer Vic aquest octubre. Els clients, que van subscriure un crèdit amb una entitat bancària per pagar el nou gimnàs, estan sense gimnàs tot i que des de fa 7 mesos se'ls cobren les quotes.

Des del passat mes d'octubre, l'edifici que havia de convertir-se en un nou equipaments esportiu de l'empresa Fitness Land a Sant Cugat al carrer Vic, té un candau a la porta i les obres estan aturades.

Des de mitjans d'agost l'empresa havia iniciat una campanya de captació de socis, que, encara ara, estan esperant rebre els serveis que han contractat. Aquests clients van subscriure un crèdit amb una entitat bancària per tot un any. Els cobren les quotes però el gimnàs encara no ha obert les portes 7 mesos després. Un afectat, Pablo Comba, ha explicat que l'únic que reben són llargues:

Pablo Comba

Diuen que han trobat al·luminosi a l'edifici i ens han anat donant llargues. Havia d'obrir a l'octubre, després ens van dir al desembre, despres al maig i ara diuen que no saben res.


No és l'únic cas a Sant Cugat de clients que s'han fet socis d'aquest futur gimnàs del carrer Vic i que han subscrit un crèdit per un serveis que no reben. Segons Pablo Comba han intentat la via de l'arbitratge però l'empresa es nega a acollir-s'hi. En cas d'optar per la via judicial, els costos, assegura, serien massa elevats.

Pablo Comba

Són 348 euros aproximadament i per denunciar-ho hauria de pagar un procurador i un advocat


Es dóna la circumstància, que aquesta mateixa cadena de gimnasos ha tancat les seus centres a Barcelona deixant 1.200 clients sense servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.