El tall de subministrament elèctric afecta encara un centenar de clients, segons Fecsa


Temes relacionats

Tots els autobusos urbans, tret dels que van a les Planes i la Floresta, funcionen amb normalitat ( 9/mar/10)

L'àrea de Serveis Socials confirma l'absència d'incidències greus durant la nevada ( 9/mar/10)

40 alumnes de l'escola Hatikva passen la nit al centre educatiu ( 9/mar/10)

L'alcalde coordina des d'Hamburg el dispositiu d'emergència per la nevada (10/mar/10)

Cugat.cat triplica l'audiència durant la nevada (10/mar/10)


  • Comparteix:

Imatge d'un carrer nevat a la Floresta

Imatge d'un carrer nevat a la Floresta

Més d'una norantena de veïns de la Floresta i la zona de l'estació de Valldoreix continuen amb talls de subministrament elèctric, segons Fecsa. La companyia elèctrica, que preveu solucionar les incidències entre aquesta nit i demà al matí, ha confirmat que la caiguda de diverses línies de baixa tensió per la nevada ha provocat la interrupció del servei. Fecsa ha desplegat dues brigades d'efectius a les zones afectades i compta amb la col·laboració de la brigada de l'Ajuntament per treballar en les zones de difícil accés.

La companyia ha concretat que el nombre d'afectats puja ara a 94 clients i que el subministrament elèctric tornarà a estar en funcionament al llarg d'aquesta nit i demà al matí, però no ha concretat l'hora. Fecsa ha explicat que la caiguda de diverses línies de baixa tensió a causa de la nevada ha motivat el tall de subministre durant les últimes hores.

Els afectats s'han queixat a Cugat.cat de la manca d'informació. Escoltem els testimonis de dos florestans, Maria Rosa Valls i Joan Contijoch.

Florestans

No tenim corrent des d'ahir a la tarda: estem sense calefacció, televisió, cuina... / El problema principal és la manca d'informació.



Veïns de la zona de l'estació de Valldoreix també han advertit que estan sense llum des de les 11 de la nit d'ahir i han lamentat que la companyia elèctrica no doni informació.


Al conjunt del municipi han caigut una seixantena d'arbres, que han provocat danys a cables elèctrics i mobiliari urbà i han tallat el pas a algunes vies. En les properes hores encara hi ha risc de més caigudes d'arbres pel pes de la neu i el glaç acumulat a les capçades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.