L'alcalde coordina des d'Hamburg el dispositiu d'emergència per la nevada


Temes relacionats

El tall de subministrament elèctric afecta encara un centenar de clients, segons Fecsa ( 9/mar/10)

L'àrea de Serveis Socials confirma l'absència d'incidències greus durant la nevada ( 9/mar/10)

40 alumnes de l'escola Hatikva passen la nit al centre educatiu ( 9/mar/10)

Sant Cugat es recupera dels efectes de la nevada amb les escoles tancades ( 9/mar/10)

La neu ha paralitzat l'activitat de la ciutat aquest dilluns ( 9/mar/10)

La nevada passa al record com la més viscuda ( 9/mar/10)

Cugat.cat triplica l'audiència durant la nevada (10/mar/10)


  • Comparteix:

L'alcalde ha elogiat la tasca del desplegament municipal

L'alcalde ha elogiat la tasca del desplegament municipal

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat preocupat per les conseqüències de la nevada a Sant Cugat i ha elogiat la tasca del desplegament municipal per minimitzar els efectes del temporal de neu. Des de la ciutat alemanya d'Hamburg, on es troba en viatge oficial, Recoder es manté permanentment informat del desenvolupament dels treballs i coordina l'operatiu municipal, format per més de 100 persones.

En un contacte telefònic des d'Hamburg, on l'alcalde participa des de diumenge en una trobada del Pla Estratègic Metropolità amb altres alcaldes de l'entorn de Barcelona, Lluís Recoder ha explicat a Cugat.cat que coordina des de la distància el dispositiu municipal i ha resumit així la situació actual a la ciutat.

Lluís Recoder

Les vies principals ja estan obertes. Tenim un problema greu a la Rabassada i la carretera de Vallvidrera, que ha de netejar la Generalitat.


Recoder també ha destacat la bona feina del desplegament municipal, amb més de 100 persones treballant des de dilluns a la tarda per atendre les incidències i netejar vies. Pel que fa a Serveis Socials, l'alcalde ha subratllat que tota la gent gran que viu sola ha estat adequadament atesa, així com els centres amb persones discapacitades i la coordinació amb els centres sanitaris. De cara a les properes hores, l'alcalde ha demanat que la gent gran i les persones amb mobilitat reduïda no surtin al carrer per evitar relliscades i accidents, i ha fet una crida als veïns perquè col·laborin netejant el seu tram de vorera de la neu que s'hi ha acumulat.

Lluís Recoder ha dit que la nevada ha estat un fet excepcional i que ha desbordat qualsevol previsió.

Lluís Recoder

Ha nevat moltíssim. Aquestes situacions ens desborden i compliquen la vida. Poc a poc les coses tornen a la normalitat.






Recoder ha lamentat que alguns serveis públics, com Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), no hagin informat prou els afectats.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quina hipocresia, el Recoder fa el mateix que CIU critica al Saura. Que fa a l'estranger en un moment com aquest ¡¡

joanet. Enviat el 10/mar/10


Recoder no tiene disculpa, hacia dias la Agencia Estatal de Metereologia habia ununciado lo que se nos venia encima, su obligacion como alcalde de la ciudad era estar al frente del gabinete de crisis a Hamburgo podia ir por ejemplo en representacion suya el primer teniente de alcalde. Recoder no ha estado a la altura y lo sabe, su talante no le permite actuar de otra manera, en Sant Cugat queremos un alcalde que este a las duras y a las maduras, los viagecitos en otro momento,porque ademas como lo pagamos los ciudadanos que no subditos,y esto lo digo por si a Recoder se le olvida , en este pais existe la libertad de expresion, y el derecho de critica, aunque se que ser libre y vivir como tal tiene consecuencias Sr Recoder.

base de datos. Enviat el 10/mar/10


El que és molt fort és com un mitjà pagat pel poble es posa a servei d'intentar justificar que l'alcalde està fora. si està fora doncs està, ..quins pebrots i amb els meus diners! marc

Marc Serra (Valldoreix). Enviat el 14/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.