L'àrea de Serveis Socials confirma l'absència d'incidències greus durant la nevada


Temes relacionats

El tall de subministrament elèctric afecta encara un centenar de clients, segons Fecsa ( 9/mar/10)

40 alumnes de l'escola Hatikva passen la nit al centre educatiu ( 9/mar/10)

Sant Cugat es recupera dels efectes de la nevada amb les escoles tancades ( 9/mar/10)

La neu ha paralitzat l'activitat de la ciutat aquest dilluns ( 9/mar/10)

L'alcalde coordina des d'Hamburg el dispositiu d'emergència per la nevada (10/mar/10)

Cugat.cat triplica l'audiència durant la nevada (10/mar/10)


  • Comparteix:

Serveis Socials han estat alerta durant tota la nit

Serveis Socials han estat alerta durant tota la nit

L'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament ha treballat intensament durant les últimes hores per garantir l'assistència a les persones amb dificultats derivades de la nevada. Els CAP de Sant Cugat i Valldoreix funcionen amb normalitat i el consistori ha fet seguiment de les persones grans que viuen soles per garantir que estaven informades i ateses. Ahir a la nit es va habilitar un pavelló municipal per acollir a les persones que no podien tornar a casa però finalment no es va haver de fer sevir. No hi ha hagut cap incidència greu relacionada amb l'àrea de Serveis Socials.

Vetllar per l'estat de les persones grans ha estat, i encara és, una de les prioritats de l'àrea. En aquest sentit, durant les últimes hores s'ha contactat reiteradament amb les residències de la ciutat per conèixer quina era la situació i també s'ha establert comunicació amb les persones que viuen soles, sobretot als districtes de la ciutat. Des de l'Ajuntament confirmen que no s'ha produït cap incidència greu en aquest sector de la població. També s'ha mantingut comunicació constant amb el centre de salut mental de Sant Medir, que s'ha trobat aïllat per la nevada.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha explicat a Cugat.cat que la prioritat és garantir els serveis d'emergència mèdics.

Carmela Fortuny

Els consultoris de les Planes i la Floresta i el CAP Valldoreix han tancat. Però hem garantit en tot moment el servei d'urgències del CAP.


A banda, un dels pavellons esportius de la Rambla del Celler, el Pav-1, s'havia condicionat per acollir tothom que no pogués desplaçar-se fins als seus domicilis. Finalment, no ha estat necessari i ningú no ha fet ús d'aquest equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.