Tots els centres educatius, tret del CEIP la Floresta, funcionen avui amb normalitat


Temes relacionats

El tall elèctric està pràcticament solucionat, segons Fecsa-Endesa (10/mar/10)

Restablert tot el servei d'autobús urbà de la ciutat amb una petita variació de les rutes 3 i 4 (10/mar/10)

Valldoreix recupera la normalitat però manté les mesures de precaució (10/mar/10)

Cugat tv mostra com la ciutat es recupera de la gran nevada (10/mar/10)


  • Comparteix:

Els nens ja han pogut tornar avui a classe / Font: Luisa Silva

Els nens ja han pogut tornar avui a classe / Font: Luisa Silva

Tots els centres escolars de la ciutat, menys l'escola la Floresta, han obert avui amb normalitat després que l'Ajuntament hagi assegurat que els accessos i la mobilitat estaven garantits. La brigada està treballant a hores d'ara al centre florestà per recollir les branques suspeses que amenaçaven amb caure al pati de l'escola i retirar un cable elèctric caigut sobre la tanca del parvulari. Els equipaments esportius i culturals municipals recuperen avui la normalitat, així com els ambulatoris de la Floresta i les Planes, tancats ahir per la nevada. La brigada municipal va reobrir ahir els accessos a totes les zones aïllades del municipi, inclosa la Colònia Montserrat de Valldoreix. El Consell Comarcal ha restablert avui el servei de transport escolar a la ciutat.

La ciutat va tornant progressivament a la normalitat després del temporal de neu de dilluns i totes les vies principals del municipi ja estan obertes, tot i que encara queda algun carrer secundari a les zones altes que pot estar tallat.

El consistori garanteix que tots els centres escolars del municipi, tant públics com privats, funcionen avui amb normalitat, un cop netejats els accessos. El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha explicat aquest dimecres al matí que demà dijous el CEIP la Floresta obrirà amb normalitat perquè estarà garantida la seguretat per alumnes i professors.

La prioritat d'avui de l'Ajuntament és netejar totes les vies per restablir la normalitat a la ciutat el més aviat possible. Així ho ha explicat Martorell en declaracions a Cugat.cat.

Xavier Martorell

Esperem que al llarg del dia d'avui poguem obrir totes les vies. Els esforços estan concentrats en aquí.




L'Ajuntament ha reobert avui la Casa de Cultura i els centres cívics dels districtes, així com els equipaments esportius municipals, que ahir van tancar per evitar riscos i minimitzar la mobilitat a la ciutat. D'altra banda, els ambulatoris de les Planes i de la Floresta, que també han estat tancats han obert de nou avui.

Tot i això, l'Ajuntament manté en fase d'alerta el Pla de Protecció Civil Municipal i continua llençant sal a les principals vies del municipi i retirant la neu dels carrers. L'objectiu és aconseguir mantenir netes de neu les principals vies de la ciutat. D'altra banda, els efectius municipals, formats per més de 100 persones, també estan treballant per retirar arbres caiguts a la via pública. En total, l'Ajuntament ha comptabilitzat 600 arbres caiguts. En les últims 48 hores l'Ajuntament ha rebut un total de 150 trucades de ciutadans informant de diferents incidències. Aquest dimecres al matí havien han pogut resoldre 130 incidències.

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que la neu s'allunyi de Catalunya i el vent perdi força, tot i que disminuiran molt les temperatures, de manera que es produiran gelades generalitzades. A més, es preveu una probabilitat de neu d'entre el 10 i el 30% a la nostra comarca.



  • Comparteix:

COMENTARIS

jo visc alC/ tànger n.8 entre el carrer Aragó i el carrer Astúries. Ahir, 8 de març. tots els carrers del voltant de casa meva, estaven glaçats, tots eran una capa de gel relliscosa que feia que no es pugués ni agafar el cotxe ni anar caminant fin al autobús o estació de tren, ho comento perquè no vaig poder anar a treballar. Va passar una màquina que va treure una mica el glaç cap a les 12 del migdia i ara a la feina no m\'acceptan que no anés a treballar per risc de patir una relliscada o bé en cotxe o bé caminant. Puc fer algo per demostrar-ho?

vifepo@yahoo.es. Enviat el 10/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.