Els santcugatencs donen 250.000 euros a Intermón Oxfam l'any 2009


  • Comparteix:

Jornada de portes obertes de la botiga local

Jornada de portes obertes de la botiga local

Intermón Oxfam ha recaptat 250.000 euros a Sant Cugat l'any 2009, una xifra similar a la de l'exercici anterior, tot i que no augmenta com ho havia fet en els últims anys. L'ONG es mostra satisfeta amb el suport que rep a la nostra ciutat, on hi té 1.174 socis i gairebé 2.000 persones que hi col·laboren puntualment. En una jornada de portes obertes a la botiga de comerç just que té a la ciutat, l'entitat ha destacat l'esforç dels particulars que han mantingut les xifres de donacions tot i la crisi, cosa que no han fet administracions i empreses.

La botiga de comerç just ha obert les seves portes per informar als socis dels comptes de la temporada passada i perquè siguin conscients de la destinació real de les seves donacions.

El director d'Intermón Oxfam a Catalunya i a Andorra, Francesc Mateu, ha fet un balanç positiu de les xifres obtingudes a Sant Cugat.

Francesc Mateu

Valorem molt que hi hagi 3.000 persones donant-nos suport i 50 voluntaris fent difusió. Fa que sentim una escalfor humana molt important.



Mateu també ha afegit que el comitè de la ciutat és un dels més actius de tot Catalunya. En l'àmbit internacional, l'exercici de 2009 mostra una recaptació de 79 milions d'euros.

El coordinador d'Intermón-Oxfam a Sant Cugat, Toni Marimon, ha explicat que el manteniment dels volums de recaptació, una major eficiència retallant despeses prescindibles i l'increment del nombre de socis són les principals fites de la delegació local de l'ONG per aquest 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.