Restablert tot el servei d'autobús urbà de la ciutat amb una petita variació de les rutes 3 i 4


Temes relacionats

El tall elèctric està pràcticament solucionat, segons Fecsa-Endesa (10/mar/10)

Tots els centres educatius, tret del CEIP la Floresta, funcionen avui amb normalitat (10/mar/10)

Valldoreix recupera la normalitat però manté les mesures de precaució (10/mar/10)

Cugat tv mostra com la ciutat es recupera de la gran nevada (10/mar/10)


  • Comparteix:

Ara s'està treballant per restablir les línies 4 i 5

Ara s'està treballant per restablir les línies 4 i 5

La línia 5 d'autobús urbà ja ha recuperat el servei habitual i les línies 3 i 4 s'han fusionat de manera que la connexió del centre amb la Floresta i les Planes està garantida. La resta de línies urbanes i interurbanes funcionen a ple rendiment des d'aquest dimarts. Pel que fa als Ferrocarrils de la Generalitat, es mantenen suspeses les línies S5, de Rubí, i S55, de la Universitat Autònoma, però les línies de Sabadell i Terrassa funcionen amb les freqüències habituals.

El servei de les línies d'autobús urbà 1, 2, 6, 7 i 8 ha quedat restablert completament aquest dimarts. Des d'aquest dimecres, la línia 5 ja funciona amb normalitat i les línies 3 i 4, que també donen servei a la Floresta i les Planes, s'han fusionat i donen servei a totes les parades de les dues rutes.

El servei ferroviari del Metro del Vallès de FGC no ha pogut recuperarar encara les línies S5, de Rubí i S55, de Universitat Autònoma, suspeses aquest dimarts com a conseqüència de la nevada de dilluns, tot i que els trens de Sabadell i Terrassa, que ahir cobrien el recorregut de les línies suspeses, tornen a aturar-se a les parades habituals i amb la freqüència de pas normalitzada. La línia L6, de Reina Elisenda, supleix el servei de la S5 i S55 a les parades que es troben dins de la ciutat de Barcelona.

Renfe ha informat que la línia 7, amb parada a la nostra ciutat, funciona avui sense incidències, després que aquest dimarts hagi acumulat retards de fins a mitja hora.

La xarxa viària també va recuperant la normalitat per les conseqüències del temporal, però continua afectada per les gelades. Per anar a Barcelona en cotxe, es recomana fer servir els Túnels de Vallvidrera accedint per Mira-sol o l'autopista, evitant la Rabassada i la carretera de Vallvidrera pel gel que hi pot haver a la calçada per les baixes temperatures. Les vies internes de Sant Cugat i els principals accessos i sortides estan nets, però hi ha algun carrer secundari a les cotes altes, sobretot a les Planes i la Floresta, on s'hi acumula el glaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.