Obert el termini per sol·licitar una barraca de Festa Major


  • Comparteix:

La Festa Major se celebrarà del 25 al 29 de juny

La Festa Major se celebrarà del 25 al 29 de juny

Les entitats de la ciutat ja poden sol·licitar la gestió d'una de les 18 casetes que formaran part de l'espai de Barraques 2010. Les organitzacions aspirants han d'assistir a les reunions preparatives, organitzar una activitat en el marc de la festa, estar al dia amb els pagaments i no haver incomplert la normativa de l'edició anterior. El període de presentació de sol·licituds finalitza divendres de la setmana vinent.

La Coordinadora d'Entitats de Barraques ha establert uns paràmetres de puntuació per adjudicar les barraques a les entitats que reuneixin més condicions. La concessió d'una barraca tindrà en compte diversos aspectes com el nombre de socis, la implicació en el teixit associatiu de la ciutat i el nombre d'activitats organitzades al llarg del 2009. L'organització també tindrà en compte la font d'ingressos de l'entitat, és a dir, com més petit sigui l'ingrés de fons a través de subvencions públiques, més punts s'aconseguiran.

La membre de la coordinadora Inès Luna ha explicat a Cugat.cat un dels objectius de l'espai de barraques.

Inès Luna

Segueix sent un objectiu prioritari incentivar activitats i que sigui un lloc de reunió, un espai on la gent pugui conèixer les entitats.


Luna ha afegit que les entitats que renunciïn a la venda de begudes alcohòliques rebran automàticament 50 punts, mentre les que ofereixin begudes de baixa graduació sumaran 25 punts per aquest concepte. La puntuació també tindrà en compte la participació en edicions anteriors per potenciar la rotació de les entitats amb barraques.

El termini d'inscripció finalitza divendres de la setmana vinent. Pel que fa als concerts de les Barraques, es poden proposar grups fins a final de mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.