L'Oficina d'Atenció al Consumidor ofereix suport als afectats dels gimnàs Fitness Land


Temes relacionats

Un gimnàs de Sant Cugat deixa nombrosos clients sense els serveis contractats ( 2/jun/03)


  • Comparteix:

Els afectats per l'incompliment de contracte de l'empresa Fitness Land es poden dirigir a l'Oficina d'Atenció al Consumidor per tramitar les seves reclamacions davant l'Institut Català de Consum. De moment, l'empresa s'ha negat a acollir-se a una mediació.

De moment, s'ha posat el cas en coneixement de l'Institut Català de Consum. S'ha intentat forçar una mediació i també un arbitratge però l'empresa s'ha tancat en banda en els dos casos. Segons ha explicat Mercè Àlvarez, de l'Oficina de Defensa del Consumidor, Fitness Land podria haver incorregut en un delicte de publicitat enganyosa i també incompliment de contracte:

Mercè Àlvarez

Hi ha un incompliment de contracte perquè has contractat un servei que no et donen


L'OMIC també s'ofereix per donar assessorament jurídic a les persones que, a títol personal, vulguin iniciar la via penal. En tot cas, Mercè Alvarez ha explicat que una altra possibilitat és tramitar les denúncies davant la Direcció General de Consum de la Generalitat

Mercè Àlvarez

Aquí podem fer una mediació o un arbitratge del problema


Recordem que no és la primera vegada que clients -com en el cas de les escoles d'anglès d'Opening i Brigton -que han contret un crèdit per l'obtenció d'un servei es queden amb les mans buides després que l'empresa tanqui portes ja que a qui deuen els diners és a l'entitat financera i no pas a l'empresa que dóna el servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.