Obre el nou casal popular de la Guitza al carrer Migdia


Temes relacionats

La Guitza busca una nova seu després de quedar-se sense local ( 4/gen/08)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'antiga seu de la Guitza

Imatge d'arxiu de l'antiga seu de la Guitza

La Guitza ha obert les portes del seu nou casal popular del carrer Migdia. L'entitat ha estrenat diumenge passat la nova seu, on espera aplegar activitats culturals, com debats sobre actualitat i política, a més d'acollir actes reivindicatius dels diferents col·lectius de la ciutat.

La Guitza, que es va veure obligada a deixar el seu anterior local perquè no se li va renovar el contracte, estrena la nova seu al carrer Migdia després d'un any de remodelacions a l'immoble. Els objectius principals del col·lectiu al nou espai passen per continuar la tasca de ser l'escenari d'actes culturals i centralitzar l'acció reivindicativa de la ciutat.

Ho explica el membre de la Guitza Ignasi Bea.

Ignasi Bea

Volem fer difusió del nostre local i projecte, a més de centralitzar els actes reivindicatius dels col·lectius santcugatencs.








El casal estarà obert de diumenge a dijous de cinc de la tarda a deu de la nit, i fins les dotze de la nit divendres i dissabtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.