El Ferran i Clua obrirà demà amb normalitat un cop solucionada l'avaria a la calefacció


Temes relacionats

Sant Cugat entra en fase de pre-alerta i recupera progressivament la normalitat (11/mar/10)

El subministrament elèctric està absolutament normalitzat, segons Fecsa-Endesa (11/mar/10)

Totes les línies d'autobús urbà ja funcionen amb normalitat (11/mar/10)


  • Comparteix:

El Ferran i Clua no ha pogut fer classe avui a l'edifici principal

El Ferran i Clua no ha pogut fer classe avui a l'edifici principal

L'escola Ferran i Clua de Valldoreix reprendrà demà l'activitat amb normalitat després que els serveis de manteniment de l'EMD hagin arreglat la caldera que no funcionava. Les classes de P5 i primària s'han suspès avui per una avaria a la calefacció de l'edifici principal del centre. Tot i això, sí que han fet classe els alumnes de P3 i P4 ja que estan ubicats a l'edifici de parvulari. D'altra banda, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha confirmat que demà també reprendrà l'única línia d'autobús escolar de la ciutat que avui encara estava suspesa i que dóna servei a 55 alumnes de l'escola la Floresta que viuen a les Planes.

L'escola Ferran i Clua de Valldoreix s'ha vist obligada a tancar avui l'edifici principal. Segons ha informat l'EMD de Valldoreix, l'avaria ha deixat sense classe a 358 alumnes, d'un total de 459 que estudien a l'escola. Tot i això, els serveis de manteniment del centre, que depèn de l'EMD de Valldoreix, han aconseguit solucionar l'avaria de la calefacció aquesta tarda. Ho explica la vocal de Cultura de l'ens, Teresa Veciana.

Teresa Veciana

Ja s'han solucionat els problemes de la caldera. Estem esperant l'informe de manteniment per saber què ha fallat.


L'escola la Floresta, l'única que no va obrir aquest dimecres, ha tornat a la normalitat avui després que l'Ajuntament hagi retirat les branques que hi havia al pati de l'escola i hagi col·locat correctament el cable elèctric caigut sobre la tanca del parvulari. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha reprès totes les línies de transport escolar menys una, que dóna servei a 55 alumnes del centre des de les Planes. Tot i això, l'ens supramunicipal ja ha confirmat que demà, divendres, la ruta de transport escolar es restablirà totalment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.