El catedràtic Antoni Giró, reelegit rector de la UPC


Temes relacionats

L'Escola d'Arquitectura ha de ser el pal de paller de la nova UPC, segons el candidat a rector Juan Jesús Pérez ( 2/mar/10)


  • Comparteix:

El catedràtic Antoni Giró continua al capdavant de la UPC / Font: Upc.edu

El catedràtic Antoni Giró continua al capdavant de la UPC / Font: Upc.edu

Antoni Giró continuarà al capdavant de la la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) després de ser reelegit rector en les eleccions de dimecres passat amb un 51,6% dels vots. D'aquesta manera, el catedràtic es manté en el càrrec al qual va accedir ara fa quatre anys. El santcugatenc Juan Jesús Pérez, que també optava a la rectoria de la universitat, ha obtingut un 48,4% dels vots. L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), amb seu a la nostra ciutat, pertany a la UPC.

El catedràtic Antoni Giró s'ha imposat al candidat santcugatenc Juan Jesús Pérez per una diferència de 165 vots. Als comicis hi han participat el professorat, el personal d'administració i serveis i els estudiants.

Antoni Giró, que se situa per segon i últim cop al capdavant de la UPC, és llicenciat i doctor en Física per la Universitat de Barcelona (UB). Ha format part de l'equip de govern de la Generalitat com a director general d'Universitats del departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, entre d'altres càrrecs. Ha presidit també entitats com la Societat Catalana de Física, integrada en l'Institut d'Estudis Catalans, i l'Associació Catalana d'Universitats Públiques.

La UPC col·labora amb EsadeCreapolis en la gestió d'una de les comunitats del coneixement de l'Institut Europeu de Tecnologia (IET), conegudes com a KIC. El projecte conjunt forma part de l'àrea d'Energies Renovables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.