La Plataforma per la Defensa de Collserola denúncia davant la Generalitat les obres del camí de Can Borrell


  • Comparteix:

La Plataforma Cívica per la Defensa de Collserola ha denunciat davant del departament de Medi Ambient les obres d'ampliació del camí de Can Borrell a Sant Medir. Segons la plataforma, les obres estan afectant la riera i una espècie d'aus protegida.

La Plataforma denuncia que el soroll de les obres afecta els astors, una espècie d'au protegida, que actualment es troba en període de reproducció. A més, el formigó que s'està posant al llindar de les rieres afectarà un entorn natural amb una gran riquesa biològica. Segons el portaveu de la plataforma, Kristian Herbolzheimer, han decidit denunciar aquests fets al departament de Medi Ambient després que ni l'Ajuntament ni el Consorci de Collserola hagin escoltat el comunicat que fa unes setmanes va fer la plataforma:

Kristian Herbolzheimer

Per la protecció de Torre Negra el pròxim pas és organitzar unes jornades de reflexió amb gent que ha treballat en altres casos similars arreu de Catalunya


D'altra banda, la Plataforma ha decidit organitzar unes jornades tècniques sobre protecció d'espais naturals, que es desenvoluparan a l'entorn de la Festa de la Tardor. Segons Herbolzheimer, un dels reptes principals de la Plataforma serà, a partir d'ara, definir el Pla d'Usos del Parc Rural de Torre Negra. Per això aquestes jornades volen servir per recollir exemples d'altres poblacions per aquest procés:

Kristian Herbolzheimer

No hem rebut cap resposta ni de l'Ajuntament ni del Consorci a la nostra petició d'aturar les obres


Durant l'última reunió de la Plataforma s'han creat dues comissions que seguiran, d'una banda, l'organització d'aquestes jornades tècniques i de l'altra, l'organització de la festa per celebrar el desè aniversari de la creació de la Plataforma de Torre Negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.