La primera Fira d'Artesania de l'any s'inicia als Quatre Cantons amb l'esperança de mantenir la ubicació


  • Comparteix:

Els comerciants celebren la primera Fira d'Artesania d'aquest any als Quatre Cantons amb l'objectiu que aquest emplaçament sigui definitiu. La centralitat de la nova ubicació ha satisfet també els compradors, que veuen els Quatre Cantons com un bon lloc per la fira. El mercat d'artesans, que enguany ha incorporat noves paradetes, sorteja entre els compradors un xec de 50 euros per gastar-lo en productes manuals.

L'Associació d'Artesans de Sant Cugat ha encetat la temporada amb la incorporació de venedors de la comarca que ofereixen objectes més diversos. Espelmes antimosquits i teules esculpides són alguns exemples d'aquests productes que s'allunyen de la tradicional bijuteria i roba feta a mà. Amb la finalitat de construir una base de dades dels compradors, els membres de l'associació també recullen les adreces electròniques dels clients, que rebran missatges amb les novetats i les properes edicions de la fira.

Amb el canvi d'ubicació de la mostra, que abans se situava a la plaça del Rei, els artesans volen aconseguir establir-se en un lloc central i fix perquè els santcugatencs sàpiguen on poden trobar productes fets a mà. Així ho ha explicat la secretària de l'Associació d'Artesans de Sant Cugat, Neus Asencio, en declaracions a Cugat.cat.

Neus Asencio

La idea és fidelitzar el lloc perquè la gent sàpiga que estem aquí i no ens hagi de buscar.



Els compradors han vist amb bons ulls el nou emplaçament, que consideren 'més accessible i cèntric' que la plaça del Rei.

Compradors

És més de pas, l'altre quedava més apartat. / Aquest és més obert, a l'altre costava més entrar. / Està bé perquè hi ha un parc a prop.




La Fira també ha ofert els tradicionals tallers infantils en els quals un artesà del grup ha ensenyat als més petits com es fan els objectes que després posa a la venda. A més, els artesans sortegen entre els compradors un xec de 50 euros que podran gastar en productes del mercat, una proposta que vol premiar els clients més fidels. La propera Fira d'Artesania tindrà lloc el 8 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.