L'Escola Catalunya de Mira-sol celebra el seu 25è aniversari


  • Comparteix:

L'Escola Catalunya de Mira-sol celebra els seus 25 anys i ho fa amb un seguit d'activitats com ara un mural on es pretén que surtin totes les persones que, al llarg d'aquest quart de segle, han passat pel centre educatiu. A més, aquest divendres tots els estudiants estan convidats a un gran sopar de germanor.

El centre treballa des del gener en la confecció del programa d'activitats i es pretén implicar tots els professors i alumnes que, en un moment o altre de la seva vida, han tingut una vinculació amb l'escola. Entre els actes destaca un mural gegant on apareixen les cares dels centenars d'alumnes que en aquests 25 anys han passat pel Catalunya. Una de les professores, Isabel Bou, explica que els interessats encara són a temps de presentar les seves instantànies ja que el mural quedarà instal·lat al vestíbul de manera permanent:

Isabel Bou

Pretenem que participi en aquest aiversari tothom que ha passat per l'escola


Els alumnes també han participat en la confecció de samarretes i enganxines commemoratives d'aquests 25 anys. Un altre dels moments especials serà aquest divendres amb el retrobament de vells alumnes i professors. Isabel Bou ha explicat com aquesta actes han aconseguit engrescar tothom:

Isabel Bou

Tothom està molt engrescat amb aquesta celebració


Durant aquests dies, antics alumnes han visitat l'escola per explicar la seva experiència professional, i poder, així, orientar els alumnes sobre les possibilitats i sortides que tenen quan acabin els seus estudis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.