La Coordinadora d'Entitats d'Educació en el Lleure recull material escolar i esportiu pel poble sahrauí


  • Comparteix:

Els membres de la CEEL al Sàhara

Els membres de la CEEL al Sàhara

La Coordinadora d'Entitats d'Educació en el Lleure (CEEL) organitza una recollida de materials pels campaments de refugiats sahrauís. L'acció s'emmarca en un projecte de cooperació que es farà efectiu els propers dies 27 de març i 3 d'abril als territoris ocupats de Tinduf, a Algèria. Els santcugatencs poden fer les donacions al Casal de Cultura, al Club Muntanyenc (CMSC) i a l'Ateneu fins el 24 de març. Els districtes també disposaran de punts de recollida durant aquestes dates.

La campanya es durà a terme conjuntament amb els 'Exploradors' de Dajla, un agrupament escolta local. La membre de l'entitat, Laura Menéndez, explica a Cugat.cat com es desenvoluparà la iniciativa a Dajla.

Laura Menéndez

Farem unes jornades d'educació en el lleure. Hi haurà espais d'intercanvi cultural, de formació mútua i activitats pels infants.





El material escolar i esportiu que es demana són bolígrafs, llibretes, llapis, maquinetes, pintures, regles, raquetes i pilotes, entre d'altres. Aquests articles es destinaran als diferents centres, escoles i instituts del poble, encara que també se'n podrà beneficiar la ciutadania en general.

L'escola Ali Omar, l'escola Bressol, l'escola d'Educació Especial i la Casa de Dones de Dajla són els principals centres on es destinaran aquestes donacions. Menéndez explica el procediment que se seguirà per fer la donació d'aquests materials.

Laura Menéndez

Lliurarem tot el material per l'escola en mà a diversos centres educatius i al centre de dones. El material mèdic el durem a l'hospital i dispensaris.



Els santcugatencs tenen fins el 24 de març per fer les donacions. Aquells que vulguin col·laborar ho poden fer al Casal de Cultura, al Club Muntanyenc (CMSC) i a l'Ateneu. Els Casal de Cultura de Mira-sol, el Centre Cívic de la Floresta i el Centre Cívic de les Planes seran els punts de recollida dels districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.