Amics de la Unesco reclama voluntaris que carreguin un camió amb material per a Romania


  • Comparteix:

L'associació Amics de la Unesco de Sant Cugat-Valldoreix necessita uns 15 voluntaris que, aquest dissabte, ajudin a carregar el material d'ajut humanitari que s'ha recollit durant tot l'any. Les 200 caixes amb roba d'abric i material escolar s'enviaran a Romania, on Amics de la Unesco manté diferents col·laboracions.

El material havia de sortir dissabte passat, però l'Associació s'ha trobat amb què l'empresa de transport NO assumeix la càrrega del contenidor. La presidenta d'Amics de la Unesco, Montserrat Rumbau, creu que amb l'ajut d'unes 15 persones es pot fer una cadena humana i enllestir l'enviament:

Montserrat Rumbau

Necessitem entre 15 ó 20 persones per poder fer una cadena


Aquest ajut humanitari s'enviarà a la ciutat de Roman, on hi ha uns 54 nens apadrinats per santcugatencs, i famílies que pateixen dificultats greus, com l'atur, problemes d'escolarització i un clima molt advers. Els voluntaris han de presentar-se dissabte, a les 10 del matí, a la Rambla Ribatallada número 19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.