L'alcalde demana a Endesa que acceleri el soterrament de les línies d'alta tensió


Temes relacionats

Generalitat, Ajuntament, EMD, Fecsa-Endesa i Red Eléctrica Española signen el conveni per eliminar la línia d'alta tensió (17/feb/06)


  • Comparteix:

L'alcalde demana celeritat en el soterrament de les línies d'alta tensió

L'alcalde demana celeritat en el soterrament de les línies d'alta tensió

L'alcalde, Lluís Recoder, ha criticat la lentitud en el soterrament de les línies elèctriques a la ciutat. Segons ha explicat Recoder, l'acord signat entre l'Ajuntament i Endesa, en el què l'Ajuntament cedia uns terrenys a tocar del Centre d'Alt Rendiment (CAR) per construir una subestació elèctrica, també preveu el soterrament progressiu de les línies. L'alcalde ha demanat a la companyia que el subministrament elèctric compti amb garanties de qualitat per evitar que falli en situacions extraordinàries, com la nevada de la setmana passada.

El 2006, l'Ajuntament va signar un acord amb Endesa juntament amb la Generalitat, l'EMD de Valldoreix i Red Eléctrica Española per soterrar la línia d'alta tensió que creua el municipi. A canvi, l'Ajuntament va cedir a Endesa un terreny a tocar de l'AP 7 per construir una subestació elèctrica.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha criticat la lentitud del soterrament.

Lluís Recoder

L'acord contempla un progressiu soterrament de les línies. Però nosaltres volem que s'acceleri el procés i que quan fem obres d'urbanització hi hagi una col·laboració per part de la companyia.




D'altra banda, Recoder també ha demanat a la companyia elèctrica que ofereixi un servei de qualitat.

Lluís Recoder

Hi ha una qüestió de qualitat del servei. Ells diuen que ja porten llum a les cases, però no ho fan amb amb garanties de qualitat. En situacions com la nevada no ens podem quedar sense llum.




Lluís Recoder ha fet aquestes crítiques a la companyia elèctrica després que la nevada de principis de mes deixés 400 abonats de la ciutat sense llum durant dies.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.