Una delegació tècnica de l'Ajuntament d'Alba visita Sant Cugat


  • Comparteix:

Una delegació de l'Ajuntament d'Alba, la ciutat italiana agermanada amb Sant Cugat, visita aquests dies la nostra ciutat per conèixer el funcionament del consistori. Els visitants estan interessants en conèixer més a fons el nostre territori i millorar els contactes econòmics que tenen amb Sant Cugat. Durant aquests dos dies també hi haurà trobades entre els homòlegs dels àmbits de Territori, Cultura, Seguretat Ciutadana i Esports, així com també entre els secretaris generals dels dos ajuntaments.

Al llarg del cap de setmana, els representants del consistori d'Alba han conegut el municipi i el funcionament de l'Ajuntament i del cos policial de la ciutat. Aquest dilluns han fet un recorregut per les dependències consistorials i han pogut participar en la junta de govern local, on els ha atès l'alcalde, Lluís Recoder, i la resta de membres de l'equip de govern.

El responsable d'agermanaments de l'Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Amador, ha explicat a Cugat.cat el que faran durant aquests dies.

Xavier Amador

Durant dos dies tindran reunions perquè coneguin el nostre projecte. A més nosaltres podrem conèixer el seu.


El secretari general de l'Ajuntament d'Alba, Franseco D'Agostini, ha explicat que aquest tipus d'intercanvis són molt útils per conèixer més a fons cada territori. D'Agostini ha afegit que aprofitaran aquesta estada per millorar els contactes econòmics que tenen a la nostra ciutat.

Francesco D'Agostini

Volem conèixer millor el territori per veure com funciona perquè ens serà útil a les dues parts. Volem millorar els contactes que ja tenim en el camp econòmic.




D'Agostini ha destacat també l'organització que hi ha a l'Ajuntament de Sant Cugat i ha dit que l'exemple santcugatenc pot ser molt útil per millorar el funcionament del consistori d'Alba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.