El rector de la UPC confia en el campus de Sant Cugat per potenciar la recerca mediambiental


Temes relacionats

EsadeCreapolis gestionarà una comunitat del coneixement de l'IET d'energies renovables (22/des/09)


  • Comparteix:

Aquest laboratori de l'ETSAV és un dels projectes de la UPC

Aquest laboratori de l'ETSAV és un dels projectes de la UPC

El reelegit rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Antoni Giró, aposta per potenciar les tècniques de construcció sostenible i energies renovables a l'Escola Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), amb seu a la nostra ciutat. Aquest àmbit d'investigació serà l'espina dorsal de les actuacions de la UPC els propers anys, aprofitant la vinculació de la universitat amb una de les comunitats de coneixement de l'Institut Europeu de Tecnologia (IET).

La UPC, conjuntament amb EsadeCreapolis, començarà a desenvolupar les activitats en matèria d'investigació d'energies renovables el mes de juny, com a centre gestor de l'IET. Aquest és un dels eixos de les actuacions previstes pel reelegit rector de la UPC, Antoni Giró, per als propers anys, juntament amb acabar d'adaptar totes les titulacions a l'àmbit europeu i millorar la situació econòmica de la universitat.

Antoni Giró ha destacat en una entrevista a Cugat.cat que l'ETSAV, amb seu a Sant Cugat, és un dels centres de la UPC que està més lligat als temes de sostenibilitat.

Antoni Giró

L'ETSAV es distingeix per ser un dels centres d'investigació en matèria de sostenabilitat.


Tot i que Sant Cugat optava a ser seu de l'Institut Europeu de Tecnologia, finalment Budapest acull el centre. La nostra ciutat, però, forma part de la xarxa en forma de centre gestor en matèria d'energies renovables.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.