S'obre el concurs de Microrelats de Cugat.cat, que arriba a la 3a edició


  • Comparteix:

Els relats es podran llegir a Cugat.cat

Els relats es podran llegir a Cugat.cat

S'obre el termini per enviar els textos pel tercer Concurs de Microrelats que organitza Cugat.cat per la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril. El concurs, que vol fomentar els hàbits literaris entre l'audiència en la línia del programa 'Quin llibre ens recomanes?', de Cugat.cat, es dividirà en tres categories: infantil, juvenil i adults.

Per participar al concurs cal enviar un text de 10 línies a concurs@cugat.cat. El tema és lliure, i s'ha de posar un títol al redactat i un pseudònim, així com les dades personals. El termini per enviar els textos és el 21 d'abril. El veredicte es coneixerà, dos dies després, en del marc del programa especial de Sant Jordi de Cugat ràdio 91.5 FM. El jurat del concurs està format pel llibreter del Celler de Llibres, Ferran Pontón, la directora de la Biblioteca del Mil·lenari, Pepa Forn, i la responsable del concurs, la periodista Sílvia González. Els premis per aquesta edició seran lots de llibres de les llibreries de la ciutat.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica els objectius del concurs.

Mònica Lablanca

Un any més des de Cugat.cat organitzem el concurs per promoure els hàbits literaris entre els nostres oients, lectors i espectadors.



El concurs és possible gràcies a la col·laboració de les llibreries El Celler de Llibres, Paidea, Mythos, El Pati de Llibres i Alexandria.


Coincidint amb la celebració de Sant Jordi, Cugat.cat oferirà tres edicions especials del programa 'Quin llibre ens recomanes?', on els el protagonistes seran els ciutadans anònims. Les edicions especials del programa es publicaran dilluns, dimecres i divendres de la setmana de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.