IQS i laboratoris Ferrer creen un protector solar intel·ligent


  • Comparteix:

El grup farmacèutic Ferrer col·labora en el desenvolupament del nou filtre solar

El grup farmacèutic Ferrer col·labora en el desenvolupament del nou filtre solar

Investigadors del centre universitari de Sarrià IQS i els laboratoris farmacèutics Ferrer, amb seu a la ciutat, han descobert un protector solar intel·ligent que incrementa per ell mateix el factor de protecció a mesura que augmenta el temps d'exposició al sol. En el desenvolupament del nou filtre solar han tingut un paper cabdal els equips de recerca quimicofarmacèutica que l'empresa Ferrer té a la nostra ciutat.

El protector, afirmen els seus creadors, ajudarà a reduir el risc de patir càncer de pell i altres malalties cutànies associades a l'excés d'exposició solar. A més, aquests protectors respecten el medi ambient i bronzegen de forma progressiva i duradora.

El descobriment permetrà elaborar cremes solars que protegiràn la pell durant tot el dia independentment de la persona que l'utilitzi. A més, la nova tecnologia fa servir la llum del sol per produir compostos que protegeixen la pell de l'excés de rajos UVA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.