El Racó de les Planes reuneix una cinquantena de persones en la celebració del seu 14è aniversari


  • Comparteix:

Una cinquantena de persones han participat aquest dissabte a la festa dels 14 anys del Racó de l'Amistat de les Planes. El tradicional dinar al restaurant Les Fonts del districte i l'espectacle musical a la seu del Casal d'Avis han estat un any més les activitats estrella de la celebració. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha assistit al xou i ha convidat la gent gran a bufar les espelmes i a berenar pastís.

L'espectacle ha comptat amb una desena d'artistes que han interpretat cançons de la seva època fent 'play back'. El xou també ha reunit prop de cinquantena de persones que han aplaudit calorosament les actuacions. Alguns dels assistents més entregats han valorat la celebració com una 'activitat que no es pot perdre'.

Públic

La gent gran també necessitem passar-ho bé. / És molt divertit i treballen molt. / És molt bonic i la gent gran també hem de gaudir i anar a dinar.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha assistit per primera vegada a l'espectacle musical i ha valorat la importància que el Racó de l'Amistat de les Planes segueixi cohesionant la gent gran del districte.

Carmela Fortuny

Aquesta entitat fa cohesió. Les Planes té molta gent gran i ells també necessiten aquesta integració i aquest tipus d'activitats.


Enguany ha estat l'edició menys participativa amb l'assistència de mig centenar de persones. El president de l'associació, Federico Nievas, n'explica els motius.

Federico Nievas

Aquest és l'any que hem tingut menys gent perquè hi ha dues o tres parelles malaltes i un altre grup de persones que ha marxat amb l'Imserso.





Nievas també ha afirmat que de cara als 15 anys de l'entitat volen fer una cerimònia de commemoració per a tota aquella gent gran que compleixi els 90 anys.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.