Puigneró defensa a Andorra una gestió de personal innovadora i adaptada al segle XXI


  • Comparteix:

Jordi Puigneró, en una imatge d'arxiu a Cugat.cat

Jordi Puigneró, en una imatge d'arxiu a Cugat.cat

El regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació creu que 'els incentius i la tecnologia seran determinants pel futur de l'administració pública del segle XXI'. Jordi Puigneró ha participat en una trobada sobre 'Tendències actuals en la gestió de persones a l'administració pública' a Andorra la Vella i ha reivindicat 'una administració ben tecnificada, laboralment flexible, que treballi per objectius i on els incentius laborals estiguin a l'ordre del dia'.

Jordi Puigneró ha explicat el funcionament administratiu de l'Ajuntament, basat en el model gerencial, i la separació de la gestió política respecte la gestió tècnica, en la trobada a Andorra.

Puigneró ha explicat que s'ha convidat Sant Cugat perquè és un exemple d'innovació en la gestió de recursos humans i en la modernització de l'administració.

puignero

Sóm un exemple a seguir pel que fa a innovació i modernització en la gestió de RRHH


El regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació també ha fet referència al Pacte, el Pla d'Alineació i Competitivitat Estratègica, que es desenvolupa al consistori i ha dit que l'objectiu d'aquesta nova estructura, que també té una traducció pressupostària definida per un mapa estratègic, 'pretén separar l'organigrama polític del tècnic'.

Puigneró ha explicat què s'aconsegueix, entre d'altres, amb aquest Pla.

puignero

Permet anar més coordinats, que hi hagi més comunicació, i que tot l'equip vagi en una direcció, entre d'altres.



Puigneró considera que l'administració i la llei de la funció pública s'han d'adaptar als nous temps que corren. Si no, segons el regidor santcugatenc, es pot entrar en un carreró sense sortida, on hi ha una societat que demana més i millor serveis, una gestió més eficaç dels recursos i atenció al ciutadà, d'una banda, i una administració i una llei poc flexibles que no ajuden a afavorir la competitivitat dels seus treballadors, de l'altra.

El cap de govern d'Andorra, Jaume Bartomeu, ha obert el debat en què ha participat Puigneró i que ha comptat també amb la participació de la secretària de Funció Pública i Modernització per l'Administració de la Generalitat de Catalunya, Maria Teresa Aragonès; de la cap del departament de Recursos Humans de l'àrea de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Carme Melús; i del secretari d'Estat de la Funció Pública del Govern d'Andorra, Marc Miró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.