Les agències de la ciutat venen més viatges per Setmana Santa que l'any passat


  • Comparteix:

Les agències de viatges han venut més que l'any passat

Les agències de viatges han venut més que l'any passat

Les agències de viatges de Sant Cugat han registrat un augment de vendes per la Setmana Santa d'enguany en comparació amb la de l'any passat. Les capitals europees, les Canàries, Turquia, Nova York i Dubai són algunes de les destinacions preferides pels santcugatencs, segons han informat a Cugat.cat les agències de la ciutat.

Escoltem els responsables de les agències del RACC, Over Ussía Tours i el Corte Inglés.

Agències de viatges

Hi ha hagut més moviment que l'any passat, la gent té més consciència dels seus estalvis. / Hem tingut més vendes d'última d'hora. / Crec que hem venut més que l'any passat.










La tònica general, tal com han informat les agències, són els viatges on es puguin aprofitar les primeres onades de calor que han arribat amb la primavera. En aquest sentit, els creuers i les destinacions a la costa mediterrània han registrat més vendes, així com els viatges a les Canàries. Tot i això, Nova York i Europa encara encara estan molt sol·licitades. Les destinacions de neu també són una opció que contemplen els santcugatencs.

Tot i l'augment de vendes, les agències han notat que la gran majoria de les compres s'han fet a l'últim moment a causa del temps. El temporal de neu de fa dues setmanes ha fet esperar la gent a conèixer la previsió meteorològica per aquests dies, abans de fer la reserva.

Pel que fa als preus, un viatge d'una setmana a Europa i a les Canàries pot costar al voltant de 500 euros, mentre que un creuer pot sortir per uns 2.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.