Teatre i Rubik, principals propostes de la nova programació del Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

Seu del Casal de Joves TorreBlanca

Seu del Casal de Joves TorreBlanca

Un taller d'improvisació teatral i la primera trobada i exhibició d'aficionats al Rubik són les principals novetats que el Casal de Joves TorreBlanca organitza pel proper trimestre, que tindrà lloc d'abril a juny. L'equipament municipal també estrenarà l'obra 'Fora de quadre' de la companyia La Nena del Pollastre i el curtmetratge 'Dos quarts de nou' dels alumnes del taller de cinema. A més, el centre ampliarà el número de places i els horaris d'obertura en època d'exàmens.

El Casal de Joves TorreBlanca presenta el nou programa per als propers mesos després d'haver tancat el segon trimestre amb un balanç satisfactori. Un nou Fòrum TorreBlanca, un espai intergeneracional d'avis i joves per intercanviar coneixements sobre l'hort i la trobada musical juvenil 'Jo assajo a TorreBlanca' són altres propostes que l'equipament ha preparat per aquest darrer trimestre del curs.

L'èxit que han tingut la segona lliga de futbol sala nocturn i la nit de hip-hop ha fet que es tornin a incloure a l'agenda dels propers tres mesos.

A més, el centre també ampliarà els horaris i les places d'estudi durant època d'exàmens. Del 25 de maig al 4 de juny, l'equipament estarà obert al migdia, i del 5 al 9 de juny allargarà el tancament fins a les dues de la matinada. Les inscripcions per les diferents propostes estaran obertes fins el 15 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.