Els peatges de l'AP-7 aixecaran barreres diumenge i dilluns durant l''operació tornada' de Setmana Santa


  • Comparteix:

Els patges de l'AP-7 i de l'AP-2 aixecaran barreres el 4 i 5 d'abril

Els patges de l'AP-7 i de l'AP-2 aixecaran barreres el 4 i 5 d'abril

Els santcugatencs que passin les vacances de Setmana Santa fora de la ciutat es trobaran els peatges gestionats per Acesa i Aucat amb les barreres obertes aquests diumenge i dilluns, coincidint amb l''operació tornada'. Concretament, els peatges de l'autopista AP-7, que uneix Salou amb la frontera francesa passant per la nostra ciutat, seran els que es veuran afectats per la vaga de treballadors, així com els de l'AP-2, que va de Vilafranca del Penedès fins a Lleida. També aixecaran barreres els peatges de la C-31 al Maresme, que va de Montgat a Palafolls, i la C-32, que passa pel Garraf i el Baix Penedès i uneix les poblacions de Castelldefels i el Vendrell.

Els treballadors d'Acesa i Aucat justifiquen la vaga per la necessitat de defensar els drets laborals aconseguits en anteriors convenis, com una distribució de jornada que permeti la conciliació de la vida familiar i laboral. A més, reclamen una ocupació estable i de qualitat, mitjançant la transformació dels contractes temporals a fixos.

Les plantilles ja van fer dues jornades de protesta amb l'aixecament de barreres els primers dies de les vacances de Setmana Santa. La vaga, però, no va causar problemes als usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.