La jornada de vaga a Renfe s'ha desenvolupat sense incidències a la nostra ciutat


Temes relacionats

La linia 7 de Renfe ofereix serveis mínims per la vaga d'aquest dimecres (30/mar/10)


  • Comparteix:

Renfe ha patit una jornada de vaga aquest dimecres

Renfe ha patit una jornada de vaga aquest dimecres

L'aturada dels serveis de Renfe, convocada per ahir pel sindicat CGT, ha obtingut un seguiment del 3,3%, segons dades facilitades per l'empresa ferroviària, mentre que el sindicat ha elevat la participació a la vaga entre el 70 i el 80%. La protesta també ha afectat la línia 7, que passa per la nostra ciutat. La jornada s'ha desenvolupat sense incidents destacables ja que l'empresa ha ofert els serveis mínims decretats pel govern. Els treballadors han volgut mostrar així el seu desacord per com s'estan redefinint els llocs de treball a la companyia.

Durant tot el dia, la circulació dels trens de Renfe ha quedat reduïda als serveis mínims, que han ofert dos terços del servei en hora punta i un terç la resta del dia. La CGT, el sindicat convocant de la vaga, ha explicat que al llarg de la matinada de dimecres alguns piquets informatius no han permès la circulació de trens que no estaven inclosos en els serveis mínims i s'han queixat que Renfe i Adif han intentat boicotejar l'aturada.

Els treballadors demanen que s'augmenti la plantilla per poder oferir un servei públic de qualitat. A la una del migdia d'aquest dimecres, els treballadors s'han concentraran a l'estació de Sants.

La vaga, que ha afectat la línia 7 que té parada a Sant Cugat, també ha repercutit a la resta de línies de l'empresa, així com a l'alta velocitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.