Neix a Sant Cugat l'entitat 'Rostros, Colores y sueños' per ajudar el poble de Nicaragua


  • Comparteix:

Cartell de la festa

Cartell de la festa

L'associació 'Rostros, colores y sueños' organitza avui una festa solidària amb el poble nicaragüenc per donar-se a conèixer a la ciutat. Música tradicional del país llatinoamericà, l'actuació de la formació santcugatenca Héroes Ocultos, una degustació de menjar de Nicaragua i un recital de poesia són les activitats més destacades d'aquesta celebració, que tindrà lloc a les set de la tarda a l'espai Oasis, situat al carrer Gorina.

La festa solidària d'aquest dimecres servirà per difondre la tasca que aquesta associació vol impulsar a la ciutat. L'entitat ha decidit organitzar una celebració oberta a tothom, on els assistents podran degustar els plats típics nicaragüencs, escoltar les cançons populars d'aquest territori i conèixer les principals necessitats amb què es troba el poble a través de la poesia.

Aquesta entitat, que es va constituir al desembre per ajudar el poble de Nicaragua, ja compta amb cinc socis i 15 col·laboradors. El president de 'Rostros, colores y sueños', José Aragón, explica el primer projecte que han posat en marxa. Són declaracions a Cugat.cat.

José Aragón

La formació d'una brigada de 10 joves santcugatencs que treballaran amb les comunitats rurals de Tipitapa.


L'entitat ja compta amb la col·laboració d'una desena de joves de la ciutat que a l'estiu viatjaran a Nicaragua per ajudar la comunitat de Tipitapa, una zona rural situada al costat de la capital del país, Managua. Els voluntaris participaran durant els propers mesos en diverses jornades de formació per conèixer les tasques de suport amb les famílies camperoles beneficiàries del programa 'Hambre 0'. El primer d'aquests tallers tindrà lloc aquest dissabte a la Casa de Cultura a partir de les deu del matí i fins les dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.