Cugat.cat assoleix els 19.000 usuaris únics al mes de març, cobrint la totalitat de llars santcugatenques


  • Comparteix:

Web de Cugat.cat

Web de Cugat.cat

El portal Cugat.cat ha registrat més de 19.000 usuaris únics durant el mes de març, segons l'Oficina de Justificació de Difusió (OJD). En total, els ciutadans han visitat més de 111.000 pàgines diferents del portal de comunicació multimèdia, que inclou Cugat diari, Cugat tv i Cugat ràdio. Els 19.000 usuaris assolits significa una presència de Cugat.cat a la pràctica totalitat del territori, tenint en compte que a Sant Cugat hi ha més de 20.000 llars, de les quals un 74% tenen accés a Internet.

El març ha deixat a la ciutat diversos fets que han generat una atenció especial dels ciutadans, com la nevada de principis de mes en què Cugat.cat va triplicar les visites, l'accident d'un autobús a la rambla del Celler i la celebració de Sant Medir. Cugat.cat ha informat puntualment de totes aquestes notícies, així com també de la resta d'informacions locals.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha valorat positivament les dades.

Mònica Lablanca

És una dada que demostra que la feina que fem té cada vegada més ressò.




Cugat.cat és un grup de comunicació multimèdia integrat pel diari electrònic Cugat diari, l'emissora municipal Cugat ràdio (91.5 FM) i la televisió per Internet, Cugat tv. Cugat.cat és el diari electrònic líder en informació local en català amb més de 19.000 usuaris únics, segons l'OJD.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.