L'escola Catalunya tindrà un nou edifici de parvulari i reformarà la infraestructura de primària


  • Comparteix:

Actual edifici de parvulari del centre / Foto: Cedida

Actual edifici de parvulari del centre / Foto: Cedida

L'escola Catalunya construirà un nou parvulari i reformarà algunes instal·lacions de l'edifici de primària amb la partida de més d'1,8 milions d'euros que ha rebut del departament d'Educació de la Generalitat. Els treballs, adjudicats a l'empresa Rehac S.A., s'allargaran tot un any i el centre preveu que comencin a l'estiu amb el final de curs.

La Generalitat va concedir la construcció del nou parvulari del centre santcugatenc ara fa dos anys i mig. El secretari de l'escola, Albert Solivelles, explica els beneficis que suposaran les millores.

Albert Solivelles

Els treballs milloraran la temperatura de les aules, que a l'estiu ara mateix estan molt per sobre de les condicions de confort que requereix l'espai.









A més, la nova infraestructura es construirà amb criteris mediambientals sostenibles. Ho ha destacat Solivelles a Cugat.cat.

Albert Solivelles

L'edifici està enfocat amb una perspectiva totalment ecològica i molt eficient energèticament.




El projecte s'emmarca en la inversió de més de 29 milions d'euros que el departament d'Educació de la Generalitat ha destinat a vuit centres educatius per ampliar i reformar les seves infraestructures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.