Diversos socis del Club Muntanyenc ofereixen xerrades sobre les seves especialitats


  • Comparteix:

Un dels membres del CMSC, Joan Carles Alayo, serà l'encarregat d'oferir la primera xerrada del cicle

Un dels membres del CMSC, Joan Carles Alayo, serà l'encarregat d'oferir la primera xerrada del cicle

El Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) organitza un cicle de xerrades el segon dilluns de cada mes fins el juliol a càrrec de cinc socis de l'entitat. Sota el nom de 'Les nostres aportacions', la iniciativa pretén motivar l'intercanvi de coneixements entre els membres del club, segons les seves especialitats. Els temes de les conferències aniran des de la història de l'electricitat i el cinema fins al dret de successió i els préstecs.

El responsable de la comissió organitzadora d'aquestes xerrades, Jesús González, ha explicat quin és l'objectiu del cicle.

Jesús González

Volem compartir els coneixements que tenen els socis del club amb tots els santcugatencs.


L'evolució de l'electricitat a Sant Cugat entre els segles XIX i XX centren la primera xerrada el 12 d'abril. Els membres del CMSC Domènec Miquel i Joan Carles Alayo, especialistes en història i enginyeria industrial respectivament, explicaran les innovacions tecnològiques que va comportar el desenvolupament de la ciutat.

El mes de maig donarà protagonisme al cinema. El doctor en Ciències de la Comunicació, Miquel Montserrat, parlarà sobre la 'Història de les grans pel·lícules' i la influència que han tingut sobre aquestes els elements culturals dels seus creadors.

L'especialista en dret mercantil i fiscal, Pere Herrera, oferirà al juny una visió general de les noves disposicions tributàries de què es disposa a l'hora de transmetre una propietat.

La darrera conferència del cicle, que tindrà lloc al mes de juliol, donarà consells pràctics als socis que necessitin solicitar un préstec. La doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials, Hortènsia Fontanals, serà l'encarregada d'oferir als assistents les eines necessàries per parlar amb una entitat bancària.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Trobo que seria més adequat que el Domènec Miquel parlés de com especular i fer diners amb TorreNegra, que en sap un niu.

PelSeuNom. Enviat el 8/abr/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.