Ràdio Sant Cugat exposa la seva història a la Biblioteca del Mil·lenari


  • Comparteix:

Mig centenar de persones van assistir a l'acte d'inauguració de l'exposició dels vint anys de la ràdio

Mig centenar de persones van assistir a l'acte d'inauguració de l'exposició dels vint anys de la ràdio

Una mostra fotogràfica retrospectiva ha donat el tret de sortida de les activitats de cloenda del vintè aniversari de Ràdio Sant Cugat que s'allargarà durant tota la setmana. L'Ajuntament ha anunciat que durant aquest mandat es traslladarà l'emissora a uns nous locals, una llarga reivindicació dels treballadors d'aquesta casa.

L'exposició, que es podrà veure fins la Festa Major a la Biblioteca del Mil·lenari, recull més de 200 fotografies que repassen les dues dècades d'història d'aquesta emissora, i alguns objectes de la ràdio, com un petit estudi de material antic. A més s'hi poden veure els cartells que els santcugatencs van fer durant la primera marató d'aquesta casa a favor de la pau a l'Iraq.

Durant la inauguració, Pere Pahisa, membre de la direcció col·legiada de Ràdio Sant Cugat, ha destacat l'esperit que ha caracteritzat l'emissora durant aquests 20 anys i que ha de seguir guiant el seu futur:

Pere Pahisa

En el futur continuarem treballant per la nostra ciutat, com sempre hem fet


Pere Pahisa ha agraït la feina de tots els professionals que han passat per aquesta casa, i de les entitats santcugatenques que han fet costat a l'emissora aquests 20 anys. L'exdirector de Ràdio Sant Cugat i actual director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, ha subratllat la importància d'aquest mitjà per potenciar la identitat de la ciutat:

Xavier Fornells

La ràdio haurà de crèixer al costat de la ciutat


Per la seva part, la regidora Comunicació en funcions, Marta Subirà, ha destacat la pluralitat i la independència que han caracteritzat l'emissora, i ha reiterat el compromís de l'Ajuntament perquè, en un termini breu, la ràdio compti amb uns nous locals que s'ajustin al creixement que ha tingut la ciutat en aquests anys.

Marta Subirà

La inauguració d'unes noves instal·lacions per la ràdio ha de ser un repte per l'Ajuntament


La celebració continuarà aquesta tarda, amb un partit entre periodistes i polítics locals, i s'allargarà durant tota la setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.